2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد بچه دار

226 بازدید | 15 پست

دوستان کسی هست که با  مرد بچه دار ازدواج کرده باشه  بچه هاست موقغ آشنایی یا عقد میومدن خونه تون یعنی خونه پدر مادرتون 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

والا یکی اینجا هست کاربر شادونکی ما. و کشته کل تاپیکاش در مورد دختر. همسرش هست که نه سالشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من می‌شنوی نکن این کار رو

بله سراغ دارم میمیرم خونه پدر و مادر اون خانم  و بهشون خاله و دایی میگن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
از من می‌شنوی نکن این کار روبله سراغ دارم میمیرم خونه پدر و مادر اون خانم و بهشون خاله و دایی میگن

برا من نیس برا خواهرم 

عزیزم من پسردایی بابام وقتی خانومشون تو تصادف فوت کردن یه پسر ۲ و نیم ساله داشتن 

و بعد ی دختر خانومو گرفتن ک ازدواج اولشون بود 

انقد این خانوم مهربونه که اصن نامادری نیست همون پسر که الان ۱۷ سالشه به ایشون میگه مامان واقعا مثل مادر پسرن حتی بخاطر این پسره چندسال بچه دار نشد و الان تازه ی پسر ۳ ساله داره

مراسماشون رو من یادم نمیاد حدودا ۲ سالم بود 

ولی شنیدم ک بله میرفتن چون خود خانوم عاشق پسر بچه بود و مشکلی نداشت با این موضوع

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

برا من نیس برا خواهرم

نکنه این کار رو

وارد زندگی یک مرد با اوه ها بشه هیچ وقت اون زنذگی برا اون نمیشه همیشه سایه یک مادر بچه هست 

باید محبت شوهرش رو ببینه به اونا و حساس نباشه.نکاه بقیه ک ب چین نامادری میبینن 

بد قلقی بچه ها

عزیزم من پسردایی بابام وقتی خانومشون تو تصادف فوت کردن یه پسر ۲ و نیم ساله داشتن و بعد ی دختر خانومو ...

مرسی عزیزم

جمع کنید بابا چتونه این همه ادم هست ک تو هنوز ملاقاتشون نکردی چتونه کف خیابان پره مردایی ک با یه بچه هستن مادرشونم بالا سرشون نیس اخه کی گفته با مردی ک بچه دارع ازدواج کنی خوشبخت میشی هیچکس ثابت نکردههه بس کنید خودتونو بدبخت میکنید بعد میایید تاپیک میزنید شوهرم منو بخاطر بچش زد بخاطر رفتاری ک به بچش کردم منو زد فلان کرد

جمع کنید.

جمع کنید بابا چتونه این همه ادم هست ک تو هنوز ملاقاتشون نکردی چتونه کف خیابان پره مردایی ک با یه بچه ...

ی کم آروم تر😂