2777
2789
عنوان

همه داروهارو امتحان کردم

76 بازدید | 11 پست

برای ریزش مو چه خارجی چه ایرانی همه ویتامین هارو هم خوردم الان یه مطلب خوندم که نوشته بود ویتامین ای برای ریزش مو مؤثره یکم که فکر کردم دیدم اصلا تاحالا مصرف نداشتم 

کسی استفاده کرده چطور بوده 

ریزش موی من بر اثر تنبلی تخمدانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام نازک شد بخاطر همین

یسری قرص گرنا هیر هم خوردم کلفت شده بود قشنگ ولی بعدش دیگ نخوردم برگشت دوباره

اینقد لجم میگیره موهام قبلا خیلی خوب بود الان فقط کارم شده موهای بقیه ک لخت و پرپشته رو ببینم و حسرت بخورم

من موهام نازک شد بخاطر همینیسری قرص گرنا هیر هم خوردم کلفت شده بود قشنگ ولی بعدش دیگ نخوردم برگشت دو ...

مو راه داره.فوقش وضع آدم یه ذره اوکی بشه از نظر مالی،میره میکاره.والا میصرفه.هزینش از کاشت دندون کمتره.دندون رو آدم از دست بده خوب نیست.دندون هزینه ش بالاست.

هر مشکلیم با کاشت مو حل نمیشهمن مثلا برم بکارمو نازک باشه چ فایده داره

تجربه ثابت کرده،هر کس رفته کاشت مو راضی بوده.چون موها نسبت به قبل مقاوم تر در اومده.تکنیک کاشتش جوری هست خون رسانی کامل میشه به قسمتهایی که ریزش مو پیدا کرده.

تجربه ثابت کرده،هر کس رفته کاشت مو راضی بوده.چون موها نسبت به قبل مقاوم تر در اومده.تکنیک کاشتش جوری ...

من مشکل ریختن ندارم زیاد شکر خدا

بیشتر مشکلم بخاطر نازک شدن موهامه ک بخاطر تخمدان پلی کیستیکه

ایشون حتی اگ بره بکاره و هورموناش اوکی نباشه بازم ب مشکل میخوره