2777
2789

درسته ماها جدید ب سایت پیوستیم ولی اومدیم ک چیزی یاد بگیریم نیومدیم دو همی قدیمی هارو بهم بزنیم مام خسته ایم ازبحث های بیهوده بازدن تایپیک های جالب ونظرهای خوبتون ب ماتازه وارد ها یاد بدین بحث های مفید رو ن اینکه هربحث بیهوده رو مقصرش رو جدیدترا بدونید

من کلا سه چهار سالی که فعالیتم ب صفر رسبده اینجا..شما نبودین پنج شش سال قبل چ جوخوبی داشت سایت .حیف شد حیف

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ قدیمی ای بر علیه جدیدا نیست.اکثرا براین باورن که جو سایت خراب شده و محتواش داغون

تو بین کاربرای جدید هم آدمای باشعور کم نیستن

منتها چون تعداد افرادی که جو رو خراب کردن بیشتره به اسم جدیدا میشناسن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
من کلا سه چهار سالی که فعالیتم ب صفر رسبده اینجا..شما نبودین پنج شش سال قبل چ جوخوبی داشت سایت .حیف ...

میدونم من همیشه همه سرچ هام ب اینجاختم میشد ولی مث اینکه بد موقع عضوشدم

چ بد ک تر وخشک باهم میسوزیم

نه اسما ازین عنوان استفاده میکنن.خودم شخصا خیلی از کاربرای جدید رو دیدم که انققدر خوب صحبت میکنن یا اطلاعاتشون بالاست ادم کیف میکنه.ولی خب واقعا درصد اونایی که جو رو خراب کردن بیشتره

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

الان اكثر كاربرا زناي ١٦-١٧ ساله متاهل هستن و خب باعث شده تاپيك ها فقط گيس و گيس كشي و مسائل روزمره و حوصله سر بر باشه + تاپيك هاي بحث روز هم كه مي تركه+ تاپيك سركاري هم فراوان خب تعريف كنيم الان؟