2777
2789
عنوان

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین

192 بازدید | 12 پست

با دوست پسرم مدتیه که قهریم و الان من دستم شکسته و گچ گرفتم و جراحی کردم چندین بار که از خودم و دستم و بیمارستان عکس گذاشتم که متوجه بشه فقط پیام داد و پرسید دستت شکسته یعنی تا این حد بود که جراحی شه؟منم که جوابش و دادم بعد اون هیچ واکنشی نشون نداد و جواب پیام و نداد 

حتی به خودش زحمت یه زنگ و نداد شما بودین چی کار میکردین؟

قضاوت ممنوع لطفا

این چند روزه تنهاترینم و خیلی از این شرایطم کلافه م

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت میگی قهریم

پس همین که پرسیده جای شکرش باقیه

تو قهر که حلوا خیرات نمی کنن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

رفتنی راهشو بلده موندنی بهونشو ن رفتنی با التماس میمونه ن موندنی با لگد میره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر