2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه دبستانی دارین

173 بازدید | 24 پست

من پسرم روانخوانی مشکل داره اگه علامت نذارم خیلی طول میکشه بخونه ، بنظرتون اشکال داره علامت بذارم؟

مثلا اَکنون رو اگه علامت نذارم میخونه اِکنون 

یا خیلی کلمات دیگ مثل بزرگ و...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم مدرسه نمیره

ولی بنظرم باید عادت کنه کلمات رو بدون علامت بخونه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
شاید اختلال خواندن داره

باید خیلی تمرین کنه 

پارسال کلاس اول بود خوب میخوند ولی همش علامت داشت 

الان تازه امروز درس داده علامت نذاشتم سختشه خوندن نمیدونم بذارم یا ن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

نه نشانه نزارید

تو گوگل بزنید متن درس روان خوانی کنه خیلی خوب و عالیه این روش 

میتونه ده بار گوش بده و همزمان کتاب و ببینه 

روان خوانی برمیگرده به حافظه دیداری

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

باید خیلی تمرین کنه پارسال کلاس اول بود خوب میخوند ولی همش علامت داشت الان تازه امروز درس داده علامت ...

طبیعیه راه میفته. هنوز تازه رفته کلاس دوم توقع نداشته باش همین الان همه چیز رو راحت بخونه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچم مدرسه نمیرهولی بنظرم باید عادت کنه کلمات رو بدون علامت بخونه

اره نظر خودمم همینه ولی کلاس دوم احساس میکنم زوده هنوز گفتم از کسایی ک تجربه دارن سوال کنم