2777
2789
عنوان

با همکارای همسرم مسافرت رفتیم

434 بازدید | 27 پست

از طرف شرکتشون بود.

دوست هم هستیم یجورایی.

۲تا از همکارا به تازگی عقد کردن و خانوماشونم به جمع ما اضافه شدن.

یکیشون خیلی فعال و شوخ هست. 

حس میکنم شوهرم اونو که میبینه جو گیر میشه.

مثلا من و این خانم داشتیم گردو میشکستیم که شوهرم گفت اگه نمیتونی بده من بشکنم که من گفتم شکستمش. 

نگو اصلا با من نبوده با این خانم بوده.خیلی ناراحت شدم.ولی چیزی نگفتم به همسرم.

خود من ادم ارام ولی پایه ای بودم.

با موسیقی و تفریح و... اوکی بودم اما از وقتی ازدواج کردیم اصلا شوهرم پایم نبوده خانوادش خشکن. اما حالا این خانم رو میبینه جو گیر میشه.نه تنها این خانم کلا خانم های شاد.

ولی من اینطور کنم دوس نداره و پایه نیس

پر از خیال🙂‍↔️

خوب میخواسته با شما بشینه گردو بشکنه دیگه 

دو تایی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شاد نیستیچندتا مثال بزن ببینم اون خانم چطوره یعنی مثلا بزن برقص میکنه ؟

تنها فرقم با این خانم اینه که همکارای شوهرمو به اسم کوجیک صدا نمیزنم.

و اینکه شوخی شدید با همکارای شوهرم نمیکنم. 

اگه شاد بودن به بلند خندیدن و تفریح و مسافرت و لاکچری بودن و تیپ زدن و اهنگ گوش کردن و رقصیدن باشه من اوکیم

پر از خیال🙂‍↔️