2777
2789

فقط منو چند نفر دیگه سینگلیم 

آخه چجوری از کجا پیدا میکنین چجوری تایپتونه منم میخوام 

خیلیا میگن از اینستا تلگرام ولی من حس بدی دارم به اینجور دوستیا 

I'm just girl 🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اینهمه پسر یکیش سهم تو نیس ؟! 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

داداش منم سینگلم

حس میکنم تا ابد سینگل خواهم ماند

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
رل زدن اصلا چیز خوبی نی ؟یعنی واسه سرگرمی میخا؟راستش من ی این جور دخترای ک رل واسه سرگرمی میخان میگم ...

شما نظرت برا خودت ارزشمنده 😀

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیا فقط منو بعضی از نینی سایتیا سینگلیم😭😂من تاحالا نداشتم فقط یبار چند سال پیش با یکی حرف زدم اونم ...

منم باهات هم نظرم دوست ندارم مجازی و همینجوری الکی رو هوا و بی هدف با کسی دوست بشم 

دنبال پسر آفتاب مهتاب ندیده ام ک هنوز مادر نزاییده😂