خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
دختر خواهره من سینگله ولی میگه حالمم از مردا بهممیخوره از بس کثیفن و تو جامعه بدشونا دیدم اصلا دوس نداره هیچکسی بهش نزدیک بشه
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
عجیب تر از اون اینه که حرفای بابا بزرگمو باور کردم که معتقده قراره یه پسر خیلی خوب نصیبم بشه و بابابزرگم از چشمام اینو میبینه که ازدواج من قراره این تنهاییامو جبران کنه ، چون پارتنرم خیلی درست حسابی از آب درمیاد
من منتظرم اون پارتنره بیادش🤣🤣🤣
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂