2777
2789
بخدا استرسی بهم وارد کردن هنوز دارم می لرزم خونه یکم بهم ریخته بود ۳ماشین باهم آمدن

من باشم باز نمیکنم تا یاد بگیرن روز قبلش یه زنگ بزنن

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من با اینکه خونم همیشه مرتبه و همیشه میوه و شکلات اینا داریم اما مهمون بدون اطلاع بهم اگه بیاد درو باز نمیکنم واقعا.خداروشکر تا حالا تو‌همچین موقعیتی نبودم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

هزار بار هزار بار شوهرم ب مادرش گفته بدون زنگ نرو خونمون زنگ خونه ک زده میشه میگم کیه؟؟ مامانش میگه منم🙂🙂

سری پیش گفت ب زنم گفتم کسی بدون زنگ اومد پشت در حتی تو باشی در رو برات باز نکنه گفته چرا؟؟ گفته شاید زن من تو خونه لخت شاید خونه نامرتب یا مهمونی تو خونه دارم. ب ی طرف خانم ک پسرش رک میگه 🙂

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

3 تا ماشین؟ چقد بیشعورن

پدرم تصادف کرده روزی ۱۰ ماشین مهمان میاد 

ن شب داریم ن روز. اون به کنار 

خواستم نهار بخوریم یک دفع ۳ماشین مثل زامبی حمل کردن در زدن هرکی یه وسیله بلند کرد من آنقدر هول شده بودم گوشی ها رو گذاشتم تو یخچال 

پدرم تصادف کرده روزی ۱۰ ماشین مهمان میاد ن شب داریم ن روز. اون به کنار خواستم نهار بخوریم یک دفع ۳ما ...

کاش یاد بگیریم عیادت رفتنی زنگ بزنیم و در حد 20 دقیقه بشینیم فقط برای عوض شدن حال مریض

بابا صاحبخونه هزار تا کار خودش داره رسیدگی به مریضم داره

دیگ نمیتونه مهمون داری کنه ک

میفهمم 

برای عیادت مادر من وعده غذایی هم میومدن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️