2777
2789
عنوان

به نظرتون چه جوری رفتار کنم بهتره

254 بازدید | 8 پست

بچه‌ها ما چند ساله با همیم. هر دومون دانشجوییم. الآن به شرایطی شده که اون درآمدش کم‌تر از قبله خیلی خیلی. من از یه طرف با کارم درآمدم اندازهٔ اون اونه از یه ژرف خیلی خرجی بیش‌تری می‌گیرم از خونواده‌م و دستم باز‌تره. نمی‌دونم چه‌طور رفتار کنم که حس بدی نگیره. چون اگر بخوام به همون میزان که قبل تو خرج‌هامون مشارکت می‌کردم الآن هم بکنم، کم می‌آره. 

پیشنهادتون چیه؟ به نظرتون این‌که خودم چیزها رو حساب کنم بهتره، یا این‌که یه حساب مشترک برای چیزهای روزمره داشته باشیم و کارتش دست اون باشه که جایی، مخصوصا جلوی دوست‌هامون، من کارت در نیارم، یا این‌که فقط خیلی خیلی صرفه‌جویی کنیم؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین در کل که خیلی داریم کم‌تر خرج می‌کنیم. ولی برای همونش هم.

بنظرم اگه تو زیاد خرج کنی طرفت عادت میکنه

میدونم برات فرقی نداره که تو الان بیشتر خرج کنی، ولی باید یکم اینجا سیاست به خرج بدی و اینده نگری کنی

بعد ۶ ماه یدفه میبینی همه ش تو خرج کردی و ایشونم تلاشی نکرده که حتی بیشتر پول دربیاره یا برات جبران کنه، یجورایی وظیفه ت میشه و خودت اذیت میشی

بذار یکم بفهمه همه چی فرق کرده و توی سختی بیوفته تا به فکر باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بنظرم اگه تو زیاد خرج کنی طرفت عادت میکنهمیدونم برات فرقی نداره که تو الان بیشتر خرج کنی، ولی باید ی ...

مدلش این مدلی نیست. خیلی خیلی به فکره. و الآن نمی‌خوام به شکل فوری دوباره درآمدش بره بالا اتفاقاً. خودم تشویقش کردم از کار قبلش بیاد بیرون. دغدغه‌ی درآمد رو هم داره کاملا. ولی دوست ندارم این مدت حس بدی داشته باشه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

مدلش این مدلی نیست. خیلی خیلی به فکره. و الآن نمی‌خوام به شکل فوری دوباره درآمدش بره بالا اتفاقاً. خ ...

میفهمم چی میگی عزیزم، ولی بازم بد عادت میشه، هرچقدرم ادم خوبی باشه و با درک باشه این یچیزی ناخوداگاهه که عادت بشه تو زیاد خرج کنی

بنظرم یجاهایی واقعا جلوی خودتو بگیر که خرید نداشته باشی، مثلا اگه درهفته ۳بار رستوران میرفتید الان یبار برید

ببین هم یجوری باش که فکرنکنه عقب کشیدی، هم یجوری باش که تعادل رو رعایت کرده باشی

مثلا اگه قبلا از ۱۰ میلیونی که داشتی، ۸ تومنشو خرج میکردی، ایشون ۱۰ تومن

الان ایشون سه تومن میتونه خرج کنه، شما ۴ تومن خرج کن

یه پس اندازی هم برای خودت حتما باید داشته باشی

من نظرم اینه اینده نگری کنی

یکاری نکن که بعدا بگی کاش نمیکردم، همین الانت ای کاش دوسال بعدته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch