2777
2789
عنوان

مهمون فردا شب🥲

539 بازدید | 42 پست

شما اگه فردا شب مهمون داشته باشید و فردا رو سرکار باشید چیکار می‌کنید،!؟!

خودمم با مهمونا میرسم چیکار کنم بنظرتون چی درست کنم الان؟؟؟؟

(من کلا وقتی مهمون داشته باشم تدارک میبینم و ساده نمی‌گیرم ولی الان شرایطم فرق می‌کنه و خونه نیستم)

فردا نرو

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امشب همه چیز رو اماده کن سالاد رو درست کن بزار یخچال دسر و اینا رو درست کن

اگه مرغی چیزی میخوای بپزی همشو آماده کن

شیرینی بخر

فردا که اومدن سریع چایی بزار با شیرینی و اجیل و میوه بخورین

بعدش هم برنج رو بزار دم بکشه و مرغ یا خورشت رو بزار داغ بشه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

نمیشه😢

وای اینجوری خیلی سخت میشه که همراه مهمون برسی...دعوت کن رستوران

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

از امشب همه چیز رو اماده کن سالاد رو درست کن بزار یخچال دسر و اینا رو درست کناگه مرغی چیزی میخوای بپ ...

اره باید بجنبم😂مرغ کهنه نمیشه واسه فردا شب؟!؟

اره باید بجنبم😂مرغ کهنه نمیشه واسه فردا شب؟!؟

مرغ نزار

قرمه سبزی درست کن خوب جا میوفته خوشمزه میشه

به به

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.