2777
2789
عنوان

مهمون فردا شب🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 42 پست

خیلی سخته

ظرف و ظروف ومیوه سالاد و دسر واینچیزا رو حاضر کن امشب.خورشتتم بپز.

برنجم صبح آماده ی دم کن.اومدی بزار دم

تا خورش گرم بشه برنجم دم میکشه.با چایسازم تا شام حاضر میشه یه چای بده مهمونا

اگه از لحاظ مالی مشکل نداری  از بیرون کوبیده یا جوجه بگیر با برنج و مخلفات که خودت حاضر کردی.

یا جوجه مواد بزن.رسیدین مردا جوجه رو سیخ بزنن بپزن

اگه اصلا مشکل نداری  همش از بیرون بگیر راحت😁

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تمام کارامو روز قبل انجام میدم همه چی فقط برنج و میزارم مهمونا اومدن همین حتی ظرف و ظروف پذیرایی هم اماده میچینم مهمون بیاد هی نمیرم تو اشپزخونه یا دور خودم بچرخم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

جوجه کباب گزینه خوبیه امشب اماده کن بذار یخچال واسه فردا

خورشت مرغم بخوای درست کنی کهنه نمیشه بشرط اینکه خوب بذاری گرم بشه

همه مواد و وسایل رو اماده کن برنجو فرداصب خیس کن شب هم امدی اب بزار جوش بیاد 

امشب قرمه سبزی بپز 

سالاد رو اماده کن ولی گوجه رو مخلوط نکن ( فردا عصر به سالادت اضافه کن )

فردا صبح برنج خیس کن برگشتی از سر کار بپزش

کباب هم سفارش بده  یا امشب مواد جوجه اماده کن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

از امشب قرمه سبزی درست کن کاهو یا سبزی خوردنتو بشور بذار تو کیسه داخل یخچال تازه بمونه برنج و سالاد رو فردا درست کن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خیلی سختهظرف و ظروف ومیوه سالاد و دسر واینچیزا رو حاضر کن امشب.خورشتتم بپز.برنجم صبح آماده ی دم کن.ا ...

واقعااا سخته…کلا دوسدارم خودم غذا بپزم واسه مهمون اگه چند روز بمونن میبریم بیرون ولی تو خونه باشیم خودم اشپزی می‌کنم

ممنننووون