2777
2789

آدم بی‌احساس اگه وجدان هم نداشته باشه خیلی کارای بدی ازش سر میزنه حتی می‌تونه قت*ل بکنه!!

ولی من همیشه وجدان داشتم و خوبی دیگرانو بیشتر از خودم خواستم...

اما بچه‌ها اصلاً من احساس ندارم! نه می‌تونم ناراحت بشم نه نمی‌تونم خیلی خوشحال بشم و نه حتی می‌تونم اینو به دروغ هم که شده ابراز کنم...

نه دلم می‌سوزه برای کسی نه می‌تونم غصه بخورم برای کسی، نه می‌تونم برای مرگ کسی گریه کنم!!! حتی با اینکه ممکنه ناراحتم شده باشم از درون ولی نمی‌تونم گریه کنم..

دلم که اصلا تنگ نمیشه 

شکست عشقی هم اصلا نمیدونم چی هست!!

همه بهم میگن بی احساسی و سنگ دلی و...😑😑🤦🏼

نمی‌دونم باید چیکار کنمممممم

فکر کنم تو زندگیت سختی زیاد کشیدی معمولا انسان هایی که سختی میکشن نسبت به دور برشون سر و بی حس میشن

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا خلاف توام

دیشب نفهمیدم پامو گذاشتم رو یه مورچه و مرد

انقدر گریه کردم بابام با اب قند اومد بالاسرم!!

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دلم میسوزه مثلا ممکنه یه وسیله گرون هم بگیرم یا ببخشم برا یه ادم کم بضاعت ولی اصلا برا مرگ کسی ناراحت نمیشم حتی برا کسی ناراحت نمیشم بگن مریضه مگر صحنه دلخراش یا فقر ببینم دلم بسوزه ولی بخاطر سختی زیاده که مرگ کسی یا مشکلات و بیماری کسی ناراحتم نمیکنه اما همیشه لبخند دارم رو لبم اما برای خوشحالی کسی خوشحال نمیشم یعنی نسبت به خوشحالی و غم دیگران بی تفاوتم ولی دلسوزی دارم

منم دقیقا خلاف توامدیشب نفهمیدم پامو گذاشتم رو یه مورچه و مردانقدر گریه کردم بابام با اب قند اومد با ...

ببین منم وجدانم درد میگیره از کشتن یه مورچه 

ولی احساساتی و غمگین نمی‌تونم بشم