2777
2789
عنوان

به نظرتون من کوچیک شدم

179 بازدید | 13 پست

ما یه دبیر بد داریم خیلی بد که همه دنیا ازش شاکین پارسال معلممون بود هزار جور اعتراض حردیم به جایی نرسید امسالم اومده کلاس مارو ورداشته بچه ها یه هفتس یه عالمه تو گروه گله میکننو بد میگن ازش منم گفتم تو جلسه اولیا مربیان مامانم صحبت کنن شاید اول سالی شد دبیر عوض شه قرارم شد امروز صب خودمون با معاون صحبت کنیم( دبیر شیمی مونم هست) اومد سرکلاس همشون خفه شدن یک نفر نیومد واسته بگه بگین خانم فلانی رو عوض کنین یکم گله کردن آخرشم گفتن که به کسی چیزی نگین خانومه لج نشه باهامون 

فقط من بدبخت خنک شدم بین بقیه اه 

یا به ما کتاب ادبیات دادن خیلی چاپش بده خوانا نیست و خطش بده ( فقط ۷ نفر تو کلاس اینجورین) من رفتم با مدیر صحبت کردم رفتم اداره قرار که شد کتابامونو درست کنن بیشعورا من خنک کردن گفتن کتابمون همین خوبه من خرم که میرم اعتراض میکنم 

توکه دوستات رو میشناسی نکن عزیزم

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکه دوستات رو میشناسی نکن عزیزم

من نمی‌دونستم قراره بزنن زیر همچی من اگه ابنارو میشناختم که چیزی نمیگفتم الان فقط من بدلخت جلو معاون و مدیر خراب شدم اه 

من نمی‌دونستم قراره بزنن زیر همچی من اگه ابنارو میشناختم که چیزی نمیگفتم الان فقط من بدلخت جلو معاون ...

ولش کن دیگ چیزی نگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ولش کن دیگ چیزی نگو

چیزی نمیگم دیگه ولی به نظرت خیلی بد شد؟ از صب اعصابم له هم ریختس بچه های اون مدرسه دیگه هم مشکل کتابو داشتن اعتراض کردن مدیر تومد کتابارو برد اداره عوض کرد ولی اینا با من اینجوری کردن حس میکنم فقط آبر من رفت و من بچه ننه شدم

چیزی نمیگم دیگه ولی به نظرت خیلی بد شد؟ از صب اعصابم له هم ریختس بچه های اون مدرسه دیگه هم مشکل کتاب ...

ن بابا خب کتابت مشکل داشته چ ربطی به بچه ننه بودن داشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن بابا خب کتابت مشکل داشته چ ربطی به بچه ننه بودن داشته

چون مامانم رفته بود با معاون صخبت کرده بود روز مراسم که که با معلم صحبت کنه که این مشکلشو رفع کنه ولی بچه ها اومدن تو مدرسه یه عالمه بد دبیرو گفتن آخرشم کفتن به کسی چیزی نگین یه وقت ناراحت نشه

چون مامانم رفته بود با معاون صخبت کرده بود روز مراسم که که با معلم صحبت کنه که این مشکلشو رفع کنه ول ...

ن عزیزم تو چیزی که اذیتت میکرد رو بیان کردی کار اشتباهی انجام ندادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن عزیزم تو چیزی که اذیتت میکرد رو بیان کردی کار اشتباهی انجام ندادی

واقعا مرسی که جواب میدی❤️

شدید عصبیم واقعا کاش لال میشدم حرف نمیرذم که اینا منو جلو ۳۰ نفر آدم خنک کنن تو مدرسه دوستم همبن مشکل بود با معاون حل کردنش ولی .... ههییی 

چیزی نمیگم دیگه ولی به نظرت خیلی بد شد؟ از صب اعصابم له هم ریختس بچه های اون مدرسه دیگه هم مشکل کتاب ...

نه اتفاقا کار خوبی کردی ...تا یاد نگیریم از حقمون دفاع کنیم همیشه در حقمون نامردی میشه .به نظرم همیشه از حقت دفاع کن .

واقعا مرسی که جواب میدی❤️ شدید عصبیم واقعا کاش لال میشدم حرف نمیرذم که اینا منو جلو ۳۰ نفر آدم خنک ک ...

🩵🩵عوضش شناختی شون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اتفاقا کار خوبی کردی ...تا یاد نگیریم از حقمون دفاع کنیم همیشه در حقمون نامردی میشه .به نظرم همیش ...

من همیشه نمیزارم حقمو کسی بخوره ولی بدیش اینه که اینقدر پاچه خوار و ترسو هست که ابتدایی گاو پیشونی سفید شده بودم تو مدرسه الانم فکر کردم اینا آدمن ارزش دارن که اعتراض کنم ولی مثل اینکه لایق همبن وضعیتین که توشن

[QUOTE=397329904]من همیشه نمیزارم حقمو کسی بخوره ولی بدیش اینه که اینقدر پاچه خوار و ترسو هست که ابتدایی گاو پیشونی س ...[/QUOاصلا کاری به کسی نداشته باش همیشه مودب و با وقار باش در عین حال حق طلب