2777
2789
عنوان

دختر خاله حسودم

1072 بازدید | 78 پست

سلام بچه ها یه دختر خاله دارم خیلی حسوده ۲۳ سالشه 

از وقتی من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم حسادت می‌کنه همش تیکه میندازه؟ به نظرتون چیکار کنم؟ خودش هم خیلی عقده ای مثلا دو شیفت مغازه کار می‌کنه می‌ره آیفون ۱۱ دسته دو میخره انگشتر طلا میخره یا بینی شو عمل می‌کنه منم خوشم نمیاد از این کارها ولی لزومی نداره بگم ناراحت کنم که؟ یعنی چی این چه مدل رفتاری! 

چه رفتاری داره که فکر میکنی حسادت میکنه؟

مثلاً تیکه میندازه میگه تو چرا اینستا نداری؟ عقب میمونی بروز نیستی فلان و اینها من اصلا اهل سوشال مدیا نیستم خصوصا اینستاگرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً تیکه میندازه میگه تو چرا اینستا نداری؟ عقب میمونی بروز نیستی فلان و اینها من اصلا اهل سوشال مد ...

خب این کجاش حسادت داره؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

شایدم منظوری نداره

نه کلا من یه چی میخرم مثلا لباس و اینها میگه وای چقدر خز چقدر زشت جالب اینجاست خودش دمپایی همون کراکس رو تو خیابون می پوشه و زیاد جالب نیست من خودم به شخصه خجالت میکشم از این رفتار ها خیلی داهاتی

نه کلا من یه چی میخرم مثلا لباس و اینها میگه وای چقدر خز چقدر زشت جالب اینجاست خودش دمپایی همون کراک ...

خب تو از کجا متوجه این شدی به خاطر فرهنگیان قبول شدن تو داره این رفتار رو میکنه 

بابا چرا اینجورین شما🙄🙄😐😐

سلام گلم باهاش کات کن ادم سمی و حسود را جونتو هم به خاطرش بدی دست اخر بهت نیش میزنه

منم باهاش کات کردم راحت شدم کشته مرده منه با من ارتباط بگیره بنده خدا 🤦🏻‍♀️

من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم حقوق دارم حسادت میکنه خودش شاگرد مغازه

خب به شغلت که گیر نداده آدم گوشه گیر هستی می‌خواد بروزت کنه مثلا چون با این تعریفا اون خیلی عادیه تا تو

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نه کلا من یه چی میخرم مثلا لباس و اینها میگه وای چقدر خز چقدر زشت جالب اینجاست خودش دمپایی همون کراک ...

عزیزم دهاتی یعنی چی؟ با این چندتا جمله‌ مشخص شد که قطعا شما توهم حسادت دارید

والا فرهگیان حسودی کردن نداره، شما با دانش آموز و نسل آینده در ارتباطی، وقتی هنوز بلد نیستی برای تحقیر نباید از واژه‌ی دهاتی استفاده کرد، مشخصه شخصیتتون، وای به حال دانش آموزا..

خب تو از کجا متوجه این شدی به خاطر فرهنگیان قبول شدن تو داره این رفتار رو میکنه بابا چرا اینجورین شم ...

عزیزم خیلی ضایع از روز اعلام نتایج حتی تبریک هم نگفت بعد گفت وا مگه چیه گفت فرهنگیان که خیلی آسون حالا خوبه خودش حتی مجاز هم نشد بوی سوختگی می اومد از حرفاش 😂🤦🏻‍♀️