2777
2789

لاک ژل بگم بکنه خوبه؟چقد میمونه 

میگن لاک زل ضررداره راسته؟

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

3 ساله دارم مشکلی پیش نیومده فقط قبلش به انگشتات و... ضد افتاب بزن خود ناخنات نه ولی پوست دستت ضد افتاب داشته باشه

بستگی داره چی بخواید لاک ژل همون لاک هست که طولانی مدت میمونه

کاشت خب فرم و قد ناخن رو میتونید انتخاب کنید 

لمینت هم همون قد خود ناخنتونه ی کاور نازک روش میاد

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی میری میگی میخوام ناخن کاشت کنم بعد یه مدل که مد نظرته میبری میگی این اندازه و طرحو برات بزنن

کاشت و پودری نمیخوام سرکارم گیرمیدن دلم میخواد طبیعی و معمولی باشه که اگه مجبورم کردن بگیرمش سخت نشه

3 ساله دارم مشکلی پیش نیومده فقط قبلش به انگشتات و... ضد افتاب بزن خود ناخنات نه ولی پوست دستت ضد اف ...

لاک ژل بهتره عزیزم یا لمینت

باتوجه اینکه شایدمجبورشم ریمو کنم

ن بگو برات کاشت انجام بده یجوریم وانمود نکن دفعه اوله بگو برای کاشت امدم با پودر انجام نده ی مواد ژل ...

بیا بخون دلیلمو واسه این میگم لاک ژل

یه ماهو میمونه بنظرت؟

بیا دلیلشو گفتم بخونواینکه انقد موندگاری لاک ژل کمه یعنی؟

آها نه کم نیست شاغلی برات همون لاکژل و لمینت خوبه 

اگه رنگ نود بزنی گیر نمیدن 

لمینت زیر لاک یه لایه ای میاد که باعث میشه ناخن نشکنه ناخن بالاتر میاد فرمش قشنگ تر میشه

اگه به ناخنای کوتاه میخوای بزنی همون لاک ژل کافیه

اگه گیر دادن میتونی بری برات ریمو کنن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
کاشت و پودری نمیخوام سرکارم گیرمیدن دلم میخواد طبیعی و معمولی باشه که اگه مجبورم کردن بگیرمش سخت نشه

خوب برو همون لاک ژل بزن رو ناخن خودت مثل لاکه معمولیه ولی پاک نمیشه تازه میتونی طرحم بزنی روش خیلیم طبیعیه 

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
خوب برو همون لاک ژل بزن رو ناخن خودت مثل لاکه معمولیه ولی پاک نمیشه تازه میتونی طرحم بزنی روش خیلیم ...

شنیدی جدیدا تواینستا همش ازضررهاش میگن ؟

آها نه کم نیست شاغلی برات همون لاکژل و لمینت خوبه اگه رنگ نود بزنی گیر نمیدن لمینت زیر لاک یه لایه ا ...

شنیدی جدیدا تواینستا همش ازضرراش میگم؟

لاک ژل رومیگم