2777
2789

بعضي وقت ها حس ميكنم مادرم احمقه

هيچوقت خب ادم به روش كه نمي ياره ولي خب تو ذهنم همچين فكري مياد

من يه شغلي دارم و درامدم از همونه

حالا مادر من هر دفعه يكي از دوست و اشناهاش ميخواد بياد كه صد بار بهم زنگ ميزنه فلاني داره مياد(خب به جهنم ميخوام نياد)

بعد ميگه از فلاني پول نگير از فلاني چرا پول نگرفتي

والا چهل ميليون پول مهد بچه م رو دادم ده تومن پول پرستار ميدم باز ميشينه ميگه اين بچه رو من بزرگ كردم ديگه

واقعا ميخوام بكوبم تو دهنش(باز تو ذهنم) يه دو ساعت بچه م رو نگه ميداره عالم و ادم رو خبر ميكنه كه بچه م پيششه نبرم هم پا ميشه مياد خونم كه خيلي خوشم نمياد

چون دايم مياد خونم رو اناليز ميكنه اينو بخر اونو بردار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پدرومادرم متنفرم .....۱۶ساله ازدواج کردم ی بارنیومدن خونم،ی بار تاحالا ی تخممرغ نپختن بگن بیان خونمون ، ی بارکمکم نبودن، ده بار اتاق عمل رفتم و صدبار بستری شدم، ی بار نگفتن مرده ای، زنده ای، حالا ک بابام سکته کرده پررو پررو زنگ زده باید بیای بیمارستان الان یک هفتس حالمو بهم زده همش منم بالای سرش خیر ندیده نه میمیره نه خوب میشه .

تاپیک آخرم ناراحتی مو‌مطرح‌کردم یه عده اومدند توپیدند و توهین کردند که در مورد مدرک تحصیلی داری دروغ میگی و فلان و اینا .

کاش در حرف زدن هاتون دوستان کمی رعایت حال طرف مقابل رو بکنید دنیا دور محور شما نمیچرخه . توی این مملکت هزاران نفر هستند که استاد دانشگاه هستند و حقوق خواندند و رشته های خیلی تاپ خواندند و دکترا دارند و از قضا از بدی روزگار و تقدیر به مشکلات زیادی خوردند توی زندگی شون و ممکنه توی این سایت عضو باشند . چرا فکر میکنید هرکس تاپیک میزنه این چیزا رو میگه یعنی داره پز میده یا داره دروغ میگه ؟مگه این افراد انسان نیستند قلب ندارند احساس ندارند؟ چرا گارد میگیرید لطفا درک کنید لطفا با عینک دروغ به همه نگاه نکنید خیلی ناراحتم از این موضوع

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من ناراحت بیماریمم و نگران از اینکه چی میشه ایشالا خوب شم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من از پدرومادرم متنفرم .....۱۶ساله ازدواج کردم ی بارنیومدن خونم،ی بار تاحالا ی تخممرغ نپختن بگن بیان ...

عزيز دلم

چقدر سخته كارت

باز تويي كه رفتي

ولي تو خيلي خوب و دل رحمي من بودم نميرفتم

عزیزم چه بامزه غر زدی مادرمنم به همه بچه هاش میرسه محبتشون میکنه بمن که میرسه میخاد از من بکنه مثلا صبح زنگ زده به خواهرم بگو بخند کرده بعدبمن زنگ زده صداشو یجوری کرده مثلاخیلی مریضه بعدم گفت وسیله صبحانه هیچی ندارم که یعنی من برم بخرم براش حالا مغازه دو قدمیشه

عزيز دلمچقدر سخته كارتباز تويي كه رفتيولي تو خيلي خوب و دل رحمي من بودم نميرفتم

من برای دل خودم رفتم ،لعنت بهم ....

شوهرمم قهر کرده جوابمو دوروزه نمیده میگه برو خونه بابات دیگه هم نیا ،ولیکدوم  خونه، ی معتاد خونه ک پراز ادم هرزوکثیفه و نون خالی هم گیر نمیاد 😭 

خدا الهی هرپدرومادری ک غیر ضرر و حرص برای بچشون هیچی ندارن را زود از روی زمین برداره 

چرا عزیزم؟ منم از دکتر آزمایش های مختلف خستم خ سختی و استرس کشیدم، الانم نمیدونم چیه، تا ببرم دکتر

ما تو غربالگري بعد تولد يهو گفتن متابوليك

در صورتي كه ما از هفت جد با هم غريبه ايم و از دو تا استان مختلف

حالا هي بچه رو سوزن بزن

ولي در نهايت هيچي نبود

و خودم فهميدم كه زردي ناشي از شير خودم بود