2777
2789

من ازشون راهکار میخوام؟ مگه میگم تصمیم بگیر برام 

من اطلاع میدم میخوام فلان کارو بکنم میشینن برام تصمیم میگرن نه این خوب نیس اون خوبه در حالی که 

واقعا خوب بودن کلا خوششون میاد گند بزنن به هدفام

نمیدونم چیکار کنم 

کارا رو بگو چیه

و اونا چه کاری میخوان انجام بدی؟

بودجه ای که باید بدی هم بگو

بگو تا راهنمایی کنیم

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خب کارتو میکردی !

تو مبگی بهشون اطلاع میدم و اجازه نمیخوام

ولی در عمل منتظر اجازه و تایید اونها هستی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارا رو بگو چیهو اونا چه کاری میخوان انجام بدی؟بودجه ای که باید بدی هم بگوبگو تا راهنمایی کنیم

کلا حسوده حسود راضی نیست پیشرفت کنم

کارگاه لباس میگه برو اونجا حقوق یه تومن میدن چند ماه قراره همینجوری کار کنی 

بعدش قراره ۵  داخه حمالی نیست؟

خب چرا ازشون میپرسی؟

نمیپرسم عزیزم اطلاع میدم میگم میخوام برم برای فلان کار یا با دوستم فلان تصمیم رو داریم زود میپرن نه اون خوب نیس

نه نمیخواد 

اصلا به چه حقی دخالت میکنن تو زندگیم بعد میگن صلاحتو میخوایم

خب کارتو میکردی !تو مبگی بهشون اطلاع میدم و اجازه نمیخوامولی در عمل منتظر اجازه و تایید اونها هستی

فکر میکنی میذارن؟

یعنی یجور جار و جنجنال بپا میکنن انگار چیکار کردی

میگه حرف حرفه منه یعنی چی اخه

حرف منطق حالیشون نبود فقط میگه تصمیم من

مهم نیس اینده ات چی بشه 

نمیپرسم عزیزم اطلاع میدم میگم میخوام برم برای فلان کار یا با دوستم فلان تصمیم رو داریم زود میپرن نه ...

اول تحقیقاتتو بکن، بعد بهشون بگو میخوام اینکارو انجام بدم و باید از فلان روز برم، اگر چیزی گفتن بگو، بزارید فعلا برم ،مشخص میشه. با تحکم صحبت کن،نه التماسی 

کارا رو بگو چیهو اونا چه کاری میخوان انجام بدی؟بودجه ای که باید بدی هم بگوبگو تا راهنمایی کنیم

ببین هم سن و سالام کارایی که دوست داشتن رو انجام دادن 

الان حقوق و کار دلخواهشون 

دوستم حقوقش ۱۲ تومنه 

من معلوم نیس زندگیم 

مادر میفرسته برای یه تومن در ماه چند ماه اونجا کار میکنم پول اسنپام بیشتر از ۲ ۲.۵ میشه ولی میگه عیب نداره یاد میگیری بعدن حقوقتو زیاد میکنه 

اول تحقیقاتتو بکن، بعد بهشون بگو میخوام اینکارو انجام بدم و باید از فلان روز برم، اگر چیزی گفتن بگو، ...

ببین نمیذارن به جمله دوم برسه 

اصرار میکنی داد میزنه رو حرف من حرف میزنی کلا حق نداری جایی بری

به جای اینهمه تاپیک زدن

برو دنبال اینکه‌مستقل بشی

تو آخه خودت هم کاری نکردی عزیزم

بعد همه گناه ها رو میندازی گردن اونا

اینهمه دختر دارن مستقل زندگی میکنن 

توی همین ایران

از سال‌های قبل حتی ‌.....

الان که دیگه راحت تره

تو خودت وابسته ای و بعد غر میزنی ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به جای اینهمه تاپیک زدنبرو دنبال اینکه‌مستقل بشیتو آخه خودت هم کاری نکردی عزیزمبعد همه گناه ها رو می ...

تاپیک زدن من به چشم شما زیادی اومد؟

به جای اینهمه تاپیک زدنبرو دنبال اینکه‌مستقل بشیتو آخه خودت هم کاری نکردی عزیزمبعد همه گناه ها رو می ...

شما کجای زندگیمی الان ببینی کاری کردم یا نه