2777
2789

ناشکری نمیکنم نگهش میدارم می‌دونم تازه بعضیا آرزو دارن مادر بشن 

ولی من دلم میخواست موقعی که من می‌خوام باردار بشم هنوز کلی برنامه داشتن برای انجام دادن هنوز درست مسافرت دو نفره نرفته بودیم هنوز شرایط اقتصادیمون خوب نبود 

دلم میخواد فحش شوهرم بدم پیام بهش بدم بگم الدنگ فقط نظر الکی میدی میگی یک سال طول می‌کشه تا باردار بشی با یه بار اشتباه نذاشت قرص اورژانسی بخورم اگرم بفهمه که من تستم مثبته سریع به اون ننه افریتش خبر میده چیکار کنمممم نمی‌دونم باید چیکار کنم 

مایی که اینطوری میشه خبری از سورپرایز کردن و خوشحالی کردن برامون نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر از الان چیزایی ک لازمه میگه بخوری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان نگرانم هستم مگه قبل اقدام فولیک اسید نمیخورن؟ من هیچی نخوردم

ااان شروع کن هیچی نمیشه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
الان نگرانم هستم مگه قبل اقدام فولیک اسید نمیخورن؟ من هیچی نخوردم

تغذیه‌ت خوب بوده باشه نیاز نیست

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

منم عین توام تازه من هنو خونه خودمم نرفتم ولی خب سورپرایزی شد دیگه

چاره چیه!!

😁

نگران قرص و ایناهم نباش. منم یدفعه ای فهمیدم و خب از قبلش تحت نظر نبودم. برو زیر نظر دکتر زنان و بارداریتو ادامه بده

ان شالله که بسلامتی یک نی نی نانازی بغلت بگیری😍

برای خودت تلخش نکن،یه کیک و هدیه بگیر و سورپرایز کن😍

دارو اینا هم‌نخوردی هیچ طوری نیست اصلا بهتر که نخوردی 

مبارکه😍

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍