2821
2789
عنوان

اگه بخوایید برید سر خونه زندگی خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 23 پست
حرف ها و مسائل مشترک، از خونه بیرون نره

این خوبه بشرطی که واقعا نگه نه دور از چشم شما بره به همه بگه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
یه زنه تو فیلم بود کلیپش تو اینستا وایرال شد یه پسره رو میزد و بعد داد میزد میگفت هرچیی من میگم میگی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره اونجوری خوبه🤣

نویسنده رمان عاشقانه هستم کسی دوست داشت بخونه درخواست بده 😘💝 بازی خوبه ولی نه با قلب کسی🙂💔💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم 🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات 🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و بهش میرسم چون خدامودارم🤩😍 چنقانون میگم قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس دارم بگم هیچکس حق نداره بدون مشورت از اون یکی خانوادشو دعوت کنه

گاهی یا خیلی وقتا  طرف خودشون خودشون رو دعوت میکنن و ممنه چند روز بمونن و نرن و اینا رو باید بپرسی فرهنگتون برا مهمونی رفتن چیه نه اینکه فقط قانون بزارین

ممکنه اصلا فرهنگ مهمونی رفتنتون متفاوت باشه که بعدا این قانون گزاری ها مسخره بشه چون نمیشه اجراش کرد

مثلا اینجا تاپیک زدن اقوام اومده یه ماه موندن و هر کاری میکنیم نمیرن خونشون

خشک و خالی نباش

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

اینا همون قول و قرار و صحبتهایی هستن که زمان اشنایی،قبل ازدواج درموردش دوطرف باهم صحبت میکنن

احترام متقابل

موقع قهر سلام و خداحافظی باشه

هر کی مقصر بود باید عذرخواهی کنه

بدون مشورت هم مهمانی نمیریم، مهمونم دعوت نمیکنیم

موقع قهر و دلخوری جای خواب رو جدا نمیکنیم و سر هروعده غذایی باهم غذا میخوریم نه جدا

برای هر وعده با کمک هم سفره چیده و جمع بشه. 

با دوستای زمان مجردی مسافرت تنهایی نمیریم

این خوبه بشرطی که واقعا نگه نه دور از چشم شما بره به همه بگه

اگه نشه بهش در این حد اعتماد کرد بهتره باهاش نریم زیر یه سقف، مردی که نخود توی دهنش خیس نخوره، دیگه اسمش مرد نیست 

اگه نشه بهش در این حد اعتماد کرد بهتره باهاش نریم زیر یه سقف، مردی که نخود توی دهنش خیس نخوره، دیگه ...

دقیقا منم زندگیم سر همین دهن لق بودن شوهرم به باد رفت 😔

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز