2777
2789
عنوان

اینجا چرا همچی رو پول میبینن حتی اگه شوهرت بدترین آدم دنیا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 39 پست
آخه چون نداری فک میکنی با پول میتونی عشق و حال کنی ولی اینطوری نیست اصلا مزه نمیده

من میفهمم و رفتم.. بازم با کلک و وعده و التماس برم گردوند. الان اوضاع بهتر از قبله ولی مشکل اصلیش درست نشد.. و میخواستم بازم برم بخاطر التماسا و گریه پسر بزرگم موندم.. 

هیچ فرقی نداشته بخدا اصلا مزه ش حس نکردم

فرق نداشته ولی حداقل به بدنت چیزای مقوی رسیده من تو سرما خوردگیام کتک خوردم تو پریودیام کتک خوردم تو بدترین شرایط ها ک مثلا بوده چند روز هیچی نداشتیم بخوریم کتک خوردم کدومش بهتره؟ اصلا جونی برام نمونده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فرقی نداشته بخدا اصلا مزه ش حس نکردم

من خواهرم یکی از همیناست.که شوهرش فقط پول داره.که اونم خرج خواهرم نمیکنه اصلا.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
با طلای ۱۱ تومانی شوخی مسخره ای بگی پول مهم نیست

نگفتم مهم نیست ولی واسه من حداقل معیار خوشبختی نیست 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اره این مورد رو خیلی اینجا دیدمفاصله سنی خیلی زیاد باشه، دختر سنش خیلی کم باشه، طرف اخلاق درست و حسا ...

یکی شون چند وقت پیش داشت یکی دیگه رو نصیحت میکرد

میگفت اصلا مهم نیست میگی از ریخت و قیافش حالت به هم میخوره ‌.... زنش شو با پول هاش خوش باش

این چه فرقی با تن فروشی داره وقتی از ظاهر طرف متنفر هستن حتی ؟!!!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دارم درد و دل میکنم نظر خانواده م همینه

یکی از دوستان من خیلی روی این مسئله که چرا جدا شدی تو که مثل ملکه ها بودی و ....اوه خیلی چیزای دیگه

در جواب گفتم من اگه دنبال پول بودم که الان شکر خودم بیشتر دارم

من اگه دنبال اخلاق بودم که بله خیلی خوب بود

ایشون تعهد نداشت اینو با چی میشد به دست آورد نه با پول نه با روی خوش

حداقل الان خودم آقای خودمم پسرم رو به بهترین شکل تربیت کردم بدون اسیب

فرق نداشته ولی حداقل به بدنت چیزای مقوی رسیده من تو سرما خوردگیام کتک خوردم تو پریودیام کتک خوردم تو ...

الهی عزیزم 

بخدا من چند وقت پیش آزمایش خون دادم همه فاکتورها وحشتناک پایین 

الانم چند روزه کلیه درد دارم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
نگفتم مهم نیست ولی واسه من حداقل معیار خوشبختی نیست

چون مثل خیلی ها بی پولی نکشیدی که متوجه بشی پول همه چیزه درکنارش شوهرت اخلاق هم داشته باشه که چه بهتر

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم شوهرم پول داره کاملا درست میگن ،هیچ زندگی گل و بلبل نیست ولی حداقل ما دغدقه معشیتی نداریم که واق ...

دقیقا فکر کن ما کلی مشکلات داریم مشکل معیشتی هم روشه🤦🏻‍♀️

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

الهی عزیزم بخدا من چند وقت پیش آزمایش خون دادم همه فاکتورها وحشتناک پایین الانم چند روزه کلیه درد دا ...

خب به خودت برس عزیزدلم 

چون مثل خیلی ها بی پولی نکشیدی که متوجه بشی پول همه چیزه درکنارش شوهرت اخلاق هم داشته باشه که چه بهت ...

البته اول سلامتی بعد پول اخلاقم باشه چه بههتر نبود هم باز پول مهمتره از نظر من

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یکی شون چند وقت پیش داشت یکی دیگه رو نصیحت میکردمیگفت اصلا مهم نیست میگی از ریخت و قیافش حالت به هم ...

دقیقا

معمولا هم خیلی کم سن هستن و هیچ ایده ای ندارن یک عمر با کسی که بهش تمایل نداری و ازش خوشت نمیاد به خاطر پول زندگی کنی یعنی چی واقعا 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!