2777
2789

چکاپ هورمونی و بقیه چکاپا. سونو داخلی میشی برا بررسی تعداد فولیکول و دارو شروع میکنی روزی چندتا آمپول. پاپ اسمیر از من نگرفتن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاپ اسمیر درد نداره ولی عکس رنگی رحم ی کوچولو درد داره خواهر شوهر منم آی وی اف کرده 

کلا سختی که داره ولی خب اگه واقعا نی نی سالم میخوای باید به جون بخری سختیاشو دیگه 

تازه اون طفلی خودش سالمه مشکلی نداره شوهرش اسپرم نداره ولی اینهمه درد و سختی رو اینم تحمل میکنه

پاپ اسمیر درد نداره ولی عکس رنگی رحم ی کوچولو درد داره خواهر شوهر منم آی وی اف کرده  کلا سختی ...

شوهر منم اسپرمش صفره.   

خواهر شوهرت الان حامله شده یانه؟

خدایا شکرت
شوهر منم اسپرمش صفره.     خواهر شوهرت الان حامله شده یانه؟

دو بار آی وی اف کرد نخوابید اصلا مادرشوهرمم بار آخرو مسافرت رفت با ما اون طفلی تنها موند دیگه نگرفت جنینش 

الان اردیبهشت باز میخواد آی وی اف کنه ولی تا ۱۵روز اصلا نباید تکون بخوره دکتر میاد بهش آمپول میزنه و فقط باید برای دسشویی رفتن از جاش بلند شه ان شاالله که هم شما هم اون بچه دار میشید اون الان ۸سال از ازدواجش میگذره ۳۲سالشه😔😔😔

نتیجه گرفتی؟ امپولاش درد نداره؟

من هنوز نتونستم انتقال بدم. جنینام فریز شدن. بعد از دریافت داروهای انتقال رو خونریزی شدید افتادم مجبور شدم عمل هیستروسکوپی کنم. ایشالا به زودی انتقال میدم. آمپولا زیر جلدیه بیشترش دردش کمه ولی مال من زیاد بود چون بانک تخمکم پایین بود روزی 6 تا آمپول . نزدیک 70 تا آمپول زدم. سختی داره ولی خوب چاره ای نیست باید به جون بخری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دو بار آی وی اف کرد نخوابید اصلا مادرشوهرمم بار آخرو مسافرت رفت با ما اون طفلی تنها موند دیگه نگرفت ...

من دفعه اولمه که میخوام سیکلو شروع کنم. میخوام دفعه اول بگیره. دعا کنید ناامید نشم. 

اکثر اونایی که این مشکلشونه بعد از سه چهار دفعه مثبت شده. من از چن تایی پرسیدم

خدایا شکرت
من هنوز نتونستم انتقال بدم. جنینام فریز شدن. بعد از دریافت داروهای انتقال رو خونریزی شدید افتادم مجب ...

امیدوارم به زودی به ارزوت برسی. چن سالتونه شما و مشکلتون چی بودع

خدایا شکرت
امیدوارم به زودی به ارزوت برسی. چن سالتونه شما و مشکلتون چی بودع

ممنون گلم همچنین شما. هیچ مشکلی نداریم دوتامون فقط بانک تخمک من زیر 1 هست ahm من 0.8 هست.