2777
2789

بچه ها محمدرضا هنوز تو آی سی یو بیهوشه 

از حال داغون پدر مادرش نگم😢😢😢

امروز دکتر گفته دعا کنید بدنش کشش داروهایی ک بهش میزنیمو داشته باشه تا اخر هفته چیزی نمیتونیم بگیم 

دکتر گفته فقط دعا کنید

از یه سرماخوردگی ساده متوجه شدن ریه ش خیلی مشکل داره 😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا بمیرم 

من میدونم مادرش چ حالی داره الان😥ان شالله زود حالش خوب بشه محمد رضای گل🙏🙏

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

استارتر نسبتت با این محمد رضا چیه؟ ان شاا... خوب میشه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
بچه ها من ب دعاهای شما ایمان دارم  میگن هر نفسی یه حقی پیش خدا داره با نفسای پاکتون برا این پس ...

انشالا خدا شفاش بده یه نگاه به دل پدر ومادرش بندازه

بی خبرمون نزار عزیزم خبر سلامتی شو بهمون بده

دوستای گلم لطفا تو دوستان و اشناهاتون اگه امکانش هست اطلاع رسانی کنید نفری 1 صلواتم بفرستن برای ما خیلی باارزشه 

دست ب دامن خدا شدیم اول بعد بنده هاش 

دست تک تکتونو میبوسم

نوه ی خالمه 

اخی عزیزم خدا خودش کمک کنه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

بچه ها پدرش داغدار هم هست مادرش رو تازه چند روزه از دست داده یعنی مادربزرگ محمدرضا 

خود پدر محمدرضام به شدت بیماره 

مامان محمدرضام یه نوزاد داره ک شیر میخوره ولی شیر مامانش خشک شده از ناراحتی 

😢😢😢

بخدا خیلی اوضاع بدیه 

همشو دارم با اشک مینویسم

بچه ها پدرش داغدار هم هست مادرش رو تازه چند روزه از دست داده یعنی مادربزرگ محمدرضا  خود پدر مح ...

چه سخت ان شاا... از این ازمایش خدا سربلند بیرون بیان