2777
2789
عنوان

اکانت تلگرام پاک کنی برمیگرده

105 بازدید | 17 پست

من ی کار خیلی واجب دارم و نمیخوام کسی بفهمه میتونم بعدش پاک کنم ‌اکانتو .کسی میتونه برگردونه؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خیلی مهمه دو روزه استرس دارم باید ب کسی‌ پیام بدم اما ردی ازم نمونه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه

پس چیکار کنم 😭

اگه دیلیت اکانت کنی برنمیگرده خیالت راحت

اگه اون رمزه ک میاد برای پاک شدن کسی داشته باشه میتونه کاری کنه

چرا میتونی ..خوب فی لت ر شکن که داری دوباره نصب کن رمزش میاد برات ،فقط هرچی داشتی کلا پاک میشه گرو ...

نمیخوام شوهر  م بفهمه اکانتم  پاک کردم با تل اضلا پیام اینا نمیدیم اما بعدها بفهمه پاک کردم امکانش هست برگردونه؟من از ی چیز مهمی باید مطمئن بشم 

میشه

مطمن هستیذ؟تو نت نوشته میشه ولی خود تل گرام باید برگردونه و درخواست کنی

چطور میخوای مطمین شی

بهم آیدی داده گفت تو تل برات میفرستم مطمن شو خودت بودی برای سالها پیشه هر چ فکر میکنم مشخصات این آقا با کسی ک دوست بودم نمیخوند .ولی باز آشوبم 

بهم آیدی داده گفت تو تل برات میفرستم مطمن شو خودت بودی برای سالها پیشه هر چ فکر میکنم مشخصات این آقا ...

مسایل امنیتی رو رعایت کن

هیچ اسمی نیار تو چت ممکنه دوباره به عنوان مدرک استفاده کنه

داخل تلگرام هم از تنظیمات همه چیو ببند شمارت اینارو اصلا نبینه عکس پروفایل ایناتو نبینه

تو چت غیر مستقیم صحبت کن هیچ اسمی نیار از هیچ جا 

مسایل امنیتی رو رعایت کنهیچ اسمی نیار تو چت ممکنه دوباره به عنوان مدرک استفاده کنهداخل تلگرام هم از ...

اگه خودش بود و عکس چهره م نگه داشته بود چی بگم بگم اشتباع گرفتی من نبودم. اصلا مغزم کار نمیکنه پروفایل اینا ندارم کلا استفاده نمیکنم از تل .ولی شدهر م خیلی تیزه حساس میشه بفهمه تلم پاک کردک

اگه خودش بود و عکس چهره م نگه داشته بود چی بگم بگم اشتباع گرفتی من نبودم. اصلا مغزم کار نمیکنه پروفا ...

میتونی شماره مجازی بخری با اون اینکارا بکنی که هیچ مدرکی هم علیهت نباشه

در ثانی اگر مطمینی که همچین کاری نکردی ب نظر من اصلا بیخیالش شو

شاید یه تله اس که تو رو بکشونه تو چت

یه چیز دیگه الان با هوش مصنوعی براحتی میتونن عکس درست کنن مثلا عکس سرتو داشته باشه میتونه باهاش عکسای ناجور درست کنه 

خلاصه مراقب خودت باش