2777
2789

میدونم الان میگید متاهلی بده فکر کردی چخبره و....ولی تمام‌دوستا و اطرافیانم که متاهلن زندگیشون خیلی بهتر از منه که دارم از تنهایی دق میکنم.... دوستم متاهله هرهفته دارم استوریاشو میبینم مسافرته دیروز شمال بود....دائم تو تفریحن منه بدبخت ۶ساله سفر نرفتم دارم روانی میشم از فشارکار و زندگی....بخدا خسته شدم ازدواجمم جور نمیشه 😔شرایط مالی هم که هرروز بدتر از روز قبل و سخت تر میشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

من دیدم اینجور آدم خرج شوهرشو میده ولی ظاهرا همه فک میکنن خرج ومخارج گردن شوهره

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

خب تو داری ظاهر رو میبینی باچند تا استوری که نمیتونی بفهمی زندگیش خوبه یانه اگه ازدواج میخوای تا یکی باشه به ارزوهات برسونتت که انتخاب درستی نخواهی داشت خودت تلاش کن برا شاد کردن خودت کیس مناسب تو مسیرت پیدامیشه