2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی میخریم به خانوادش میگه ولی به من میرسه یادش رفته بگه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکاروکردم ولی یه وقتایی نباید به روشون اورد ؟ بابا ماام ادمیم داری با ما زندگی میکنی نه مادرت

ببین بیشتر لج ک لجبازی شده و متاسفانه یه سری خانواده ها عروس رو به عنوان عضو جدید نمی بینن، برای همین توی فرهنگشون همین رو تربیت میدن، شما باید با صبوری و گذشت بگذرونی

اذیت میشی چیکار میکنی من تو صورتم معلوم میشه سریع سرم داغ می‌کنه

منم اینجوریم حواسمو با چیزی پرت میکنم

مثلا پا میشم میرم کابیتا رو تمیز میکنم یه کار طولانی که باکسی حرف نزنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اینجوریم حواسمو با چیزی پرت میکنممثلا پا میشم میرم کابیتا رو تمیز میکنم یه کار طولانی که باکسی ح ...

خدا مردم ازار و لعنت کنه روح و روانمونو ازمون گرفتن

ممنون عزیزم ان شاءاالله حال دلت همیشه خوب باشه ، مشکلم اینه منم حرف نمیزنم دوباره به شوهرم میگن این ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم.ممنونم،همچنین.

ببین خیلی تابلو سکوت نکنه که.اصلا نرو تو قیافه،فقط حرف نزن.خودتو با بچه ها سرگرم کن،تو آشپزخونه سرگرم باش،اخبارو گوش کن،حواستو پرت کن به تلویزیون،خلاصه تو جمع باش خوشرو باش فقط کم صحبت کن قاطی شون نشو