دوستان شوهرم هر چی میخریم به خانوادش با قیمت و ریز جزئیات میگه یه روز گفت دوستم بچه ش بدنیا اومد شیرینی داد انقد پول دادیم ، به من نگفته بود ولی جلوش مادرش اینا گفت منم ناراحت میشم این چیزا رو من نباید بدونم ولی اونا باید بدونن ، خانوادشم با خانواده من خوب نیستن اون روز میخواستیم با مادر شوهرم اینا بریم بیرون گفتم من وسیله چی بیارم چند بار پرسیدم همش میگفت من میارم دیگه ،منم گفتم بیاید ببینیم چی میخوایم بیاریم چند بار گفتم نیاودید شنیدم به پدرشوهرم میگفت عروس کرموعه کرم داره دیگه نگاه چجوری با من حرف میزنه دیروز رفته خونه پدرش اینا معلوم نیست چی بهش میگن، پدرشوهرمم گفت به پسرت بگو ، بنظرتون من چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینکاروکردم ولی یه وقتایی نباید به روشون اورد ؟ بابا ماام ادمیم داری با ما زندگی میکنی نه مادرت
ببین بیشتر لج ک لجبازی شده و متاسفانه یه سری خانواده ها عروس رو به عنوان عضو جدید نمی بینن، برای همین توی فرهنگشون همین رو تربیت میدن، شما باید با صبوری و گذشت بگذرونی
ممنون عزیزم ان شاءاالله حال دلت همیشه خوب باشه ، مشکلم اینه منم حرف نمیزنم دوباره به شوهرم میگن این ...
ممنونم از دعای خیرت عزیزم.ممنونم،همچنین.
ببین خیلی تابلو سکوت نکنه که.اصلا نرو تو قیافه،فقط حرف نزن.خودتو با بچه ها سرگرم کن،تو آشپزخونه سرگرم باش،اخبارو گوش کن،حواستو پرت کن به تلویزیون،خلاصه تو جمع باش خوشرو باش فقط کم صحبت کن قاطی شون نشو