2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی میخریم به خانوادش میگه ولی به من میرسه یادش رفته بگه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 38 پست
خیلی دوست دارم رفت و آمدم کمتر بشه ولی شوهرم دوست داره همش بره اونجا

عین شوهر خر من البته بیشتر واسه کارشه که با پدرش شریکن دعا کن مادرشوهرم یا سرعقل بیاد یا بمیره منم راحت شم از دخالتاش

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

من باشم مثل شوهرم بهش هیچ اطلاعاتی نمیدم فقط وقتی گلایه کرد میگم یادم رفته بود و کم حرف میشم باهاش چ ...

منم یه بار اینکارو کردم یه موضوع خیلی مهم بود نگفتم ولی دوباره همونه تهشم میگه من اعصاب ندارم داری میری رو مخم نذار من  اون روم بیاد بالا و از این حرفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین شوهر خر من البته بیشتر واسه کارشه که با پدرش شریکن دعا کن مادرشوهرم یا سرعقل بیاد یا بمیره منم ر ...

ان شاءاالله همه سر عقل بیان بخدا ادم کاری بهشون نداره بعد ما میشیم کرمو و بی اعصاب 

ان شاءاالله همه سر عقل بیان بخدا ادم کاری بهشون نداره بعد ما میشیم کرمو و بی اعصاب

منم یه مدت هر چی میشد به جون شوهرم غر میزدم ولی نتیجه عکس میده بیشتر فک میکنن آدم بده ماییم خودمو زدم به بیخیالی ببینم چی قراره بشه باز

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

منم یه بار اینکارو کردم یه موضوع خیلی مهم بود نگفتم ولی دوباره همونه تهشم میگه من اعصاب ندارم داری م ...

شوهر منم میگفت نذار اون روم بالا بیاد من توجه نمیکردم تا اینکه اون روش بالا اومد و تو هردعوایی هم دیگه پایین نمیاد 

واسه همینم من کلا ول کردم بی توجهم به کارایی که دوسشون ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خودت موضوع رو بی اهمیت کنهر چقدر ولع شنیدن و فهمیدن و غیره داشته باشی، بدتر بهت نمیگه

همینکاروکردم ولی یه وقتایی نباید به روشون اورد ؟ بابا ماام ادمیم داری با ما زندگی میکنی نه مادرت 

شوهر منم میگفت نذار اون روم بالا بیاد من توجه نمیکردم تا اینکه اون روش بالا اومد و تو هردعوایی هم دی ...

اذیت میشی چیکار میکنی من تو صورتم معلوم میشه سریع سرم داغ می‌کنه 

عزیزم زندگی سیاست می خواد اگه شوهرت و دوست داری تو ظاهر حسابی باهاشون خوب باش و مهربون ولی جوری که توجه شوهرت و جلب کنی کم کم اونا بخوان حرفی پشت سرت بزنن شوهرت میگه زن من که خوبه اینا مقصرن ولی اینجوری مه پیش میری زبون اونا درازه و شوهرتم رفتارات و غر زدنات و ببینه بدتر حق و به اونا میده اصلا بزار بگه هر مردی یه 

قلقی داره با شوهرت رفیق شو برو تو تیم شوهرت کم کم میاد سمتت ازشون دور میشه خیلی سخته ها ولی زندگی همینه چون مردا هیچ وقت تغییر نمی کنن ولی سیاست روشون جواب میده

دوری و دوستی

وقتی گفت من میارم نباید میگفتی من چی بیارم

با شوهرت مثل خودشون رفتار کن چند تا مسئله مهم ک پیش اومد بهش نگو تا ناراحت بشه بشی مثل خودش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

تو هم بهش هیچی با جزئیات نگو مثلا یه اتفاق مهم عین بارداری خونه خریدن زایمان فامیلت هرچی . یا زنگ بزنن دوستاتون فلان بگن یا بیرون بری اتفاق جالبی بیفته تو جمع اینجوری نشسته برای بقیه بگو با خنده و هیجان حتی چیزای بی ارزشی تعریف کن . بگه ااا اینجوری شد بگو وااااا نگفتم ؟چه عجیب . به صحبت ادامه بده آنقدر این راهو برو بفهمه چقدر سخته ادم شه. این درست شه اونام عقب میکشن 

ببین عزیزم بذار تجربه ی ده ساله م رو بهت بگم و برم صبحانه بخورم.با خانواده شوهر،کاملا غریبه باش،نه بی احترامی کن،نه صمیمی شو،نه بحث کن ،نه نظر بده،دقیقا مثل غریبه.دیشب خونه مادرشوهرم بودیم.کل صحبتی که از اول تا آخر کردم شاید اندازه ی دو خط بشه.با اینکه ذاتا آدم آرومی نیستم،خیلی اهل صحبتم اما رو قوم شوهر فقط این روش جواب میده.

عزیزم زندگی سیاست می خواد اگه شوهرت و دوست داری تو ظاهر حسابی باهاشون خوب باش و مهربون ولی جوری که ت ...

برای مادرشوهرم تولد گرفتم سوپرایزش کردم تهش گفت ای بابا من که خوشم از این چیزا نمیاد هیچی نگفتم گفتم دوست نداره بابا زوری که نیست  ، تیکه میندازن با داستان حتی نمیام به شوهرم بگم حتی این حرفارو هم شنیدم به شوهرم نگفتم فقط از درون دارم میپوکم 

ببین عزیزم بذار تجربه ی ده ساله م رو بهت بگم و برم صبحانه بخورم.با خانواده شوهر،کاملا غریبه باش،نه ب ...

ممنون عزیزم ان شاءاالله حال دلت همیشه خوب باشه ، مشکلم اینه منم حرف نمیزنم دوباره به شوهرم میگن این افسرده ست این عنقه این بی اعصابه این رفته خونه مادرش اینا چیزی بهش گفتن واقعا دیگه خسته شدم از این شنیدن این حرفا