2777
2789
عنوان

کلاس اولیه مامان جون

206 بازدید | 24 پست

صبح بخیر دوستان

چندروز پیش ب شوهرم یه کارت هدیه ۲ تومنی دادن اونم دادش ب من منم دیشب رفتم واسه کلاس اولیه مامان جون کاپشن گرفتم صبحا می‌ره مدرسه سرد شده😢 البته این هفته بعدازظهریه اونقدر ک من واسه کاپشن ذوق کردم خودش نکرده اصن بی تفاوته:/ از مدرسه ام خوشش نمیاد :|

حالا کاپشنشو ببینید چ گوگولیه 😢

تجربه گُرگت میکنه :)

احتمالا از محیط مدرسه اش خوشش نمیاد 

پسر من چهارم هست شب خوابیدنی می گفت من برا مدرسه رفتن اینقدر شوق دارم 

دوسال مدرسه اش رو. عوض کردم،مدرسه قبلی بی تفاوت بود

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الهییییی به عنوان یه مامان درکت میکنم 🤩🤩

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکش باشه. با دل خوش و تن سلامت تنش کنه

دختر منم سوم و هفته پیش صبحی بود

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

احتمالا از محیط مدرسه اش خوشش نمیاد پسر من چهارم هست شب خوابیدنی می گفت من برا مدرسه رفتن اینقدر شوق ...

پارسال ک پیش بود خیلی دوست داشت فک میکرد محیطش مسه همونه کوچیک با تعداد کم ولی امسال یه مدرسه بزرگ هشتصد نفری هنوز تو مرحله شوکه 

اوخی مبارکش باشهلباس فرمش چه رنگیه؟

طوسیه کاپشنه قبلیش مشکی بود با طرح پاندا اونو دوسه سالی پوشید امسال دیگه کوچیک شده بود اینم که گرفتم مشکی و سبز داشت که من گفتم این سری سبز برمی‌دارم حالا پشتشم یه عروسک تمساح نرمالو چسبیده😢

طوسیه کاپشنه قبلیش مشکی بود با طرح پاندا اونو دوسه سالی پوشید امسال دیگه کوچیک شده بود اینم که گرفتم ...

خیلی خوشگله به طوسی هم میاد

منم بایدبرم بگیرم

چندخریدی گلم؟

قنادخونگی🍰

مبارکش باشه خیلی قشنگه برعکس کلاس اولی من عاشق مدرسه اس آخرهفته کلی گریه کرد که چرا مدرسه تعطیله

ممنون 🌹

چقدر خوب پسر منم پارسال که پیش بود خیلی دوست داش امسال لحظه شماری میکرد واس مدرسه یهو وارد یه محیطه بزرگ با تعداد بالا شده شوکه شده فک میکرد مسه پیشه مدرسه

ممنون 🌹چقدر خوب پسر منم پارسال که پیش بود خیلی دوست داش امسال لحظه شماری میکرد واس مدرسه یهو وارد ی ...

طبیعیه واسه همینه که تو مدرسه حواسشون به کلاس اولیا بیشتره کلا رفتار کادر مدرسه با اولیا یه جور دیگه است شمام نگران نباش یه هفته دیگه به شرایط جدید عادت میکنه

خیلی خوشگله به طوسی هم میادمنم بایدبرم بگیرمچندخریدی گلم؟

فدات شم مرسی 

یکو نهصد و هشتاد میگف یکو نهصد و سی داد با تخفیف ۷۰ تومن تو کارت هدیه مونده بود اونم باقالی گرفتم خوردم 😂

فدات شم مرسی یکو نهصد و هشتاد میگف یکو نهصد و سی داد با تخفیف ۷۰ تومن تو کارت هدیه مونده بود اونم با ...

😂😂😂😂😂😂

مازنا چرا پول دستمون نمیتونیم نگه داریم

منم بایدتاقرون آخر خرج کنم😁

قنادخونگی🍰