چندروز پیش ب شوهرم یه کارت هدیه ۲ تومنی دادن اونم دادش ب من منم دیشب رفتم واسه کلاس اولیه مامان جون کاپشن گرفتم صبحا میره مدرسه سرد شده😢 البته این هفته بعدازظهریه اونقدر ک من واسه کاپشن ذوق کردم خودش نکرده اصن بی تفاوته:/ از مدرسه ام خوشش نمیاد :|
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
طوسیه کاپشنه قبلیش مشکی بود با طرح پاندا اونو دوسه سالی پوشید امسال دیگه کوچیک شده بود اینم که گرفتم مشکی و سبز داشت که من گفتم این سری سبز برمیدارم حالا پشتشم یه عروسک تمساح نرمالو چسبیده😢
مبارکش باشه خیلی قشنگه برعکس کلاس اولی من عاشق مدرسه اس آخرهفته کلی گریه کرد که چرا مدرسه تعطیله
ممنون 🌹
چقدر خوب پسر منم پارسال که پیش بود خیلی دوست داش امسال لحظه شماری میکرد واس مدرسه یهو وارد یه محیطه بزرگ با تعداد بالا شده شوکه شده فک میکرد مسه پیشه مدرسه
ممنون 🌹چقدر خوب پسر منم پارسال که پیش بود خیلی دوست داش امسال لحظه شماری میکرد واس مدرسه یهو وارد ی ...
طبیعیه واسه همینه که تو مدرسه حواسشون به کلاس اولیا بیشتره کلا رفتار کادر مدرسه با اولیا یه جور دیگه است شمام نگران نباش یه هفته دیگه به شرایط جدید عادت میکنه