2777
2789
عنوان

کلاس اولیه مامان جون

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂مازنا چرا پول دستمون نمیتونیم نگه داریممنم بایدتاقرون آخر خرج کنم😁

حرفی که شوهر من همیشه به من میزنه.

میگه لااقل اندازه پول اینترنتت نگهدار 😅ولی من همیشه برای هزارتومنم برنامه دارم😃

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

طوسیه کاپشنه قبلیش مشکی بود با طرح پاندا اونو دوسه سالی پوشید امسال دیگه کوچیک شده بود اینم که گرفتم ...

خیلینازه  دوتومن شد ؟؟

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

چطور میتونید اینقد هزینه کنید برای کاپشن.من پیج های میبینم زمستونه و کاپشن خوب میزاره زیر ی تومن

اونا نازکو بی کیفیتن  پارسال گرفتم  امسالم باید بگیرم ولی جنس خوبو یکی دوسال میشه بپوشه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

چطور میتونید اینقد هزینه کنید برای کاپشن.من پیج های میبینم زمستونه و کاپشن خوب میزاره زیر ی تومن

اونا حتما جنسشون آشغاله همون مغازه ک من کاپشنو خریدم کاپشنه زیر یه تومنم داشت این ک من برداشتم خیلی بهتر از اونا بود من ۳ سال پیش براش کاپشن گرفتم ۶۰۰ هنوزم سالمه ولی کوچیک شده هیچ ارزونی بی حکمت نیس

تجربه گُرگت میکنه :)
حرفی که شوهر من همیشه به من میزنه.میگه لااقل اندازه پول اینترنتت نگهدار 😅ولی من همیشه برای هزارتومن ...

حالا با سود سهام رفتیم جیگرکی یه حالی ب خودمون دادیم😂😂

تجربه گُرگت میکنه :)