2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری عالی بهتون معرفی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5045 بازدید | 353 پست
خونریزی داری؟

ن دو ماه پیش سقط کردم ب خاطر سندروم دان 

سونوگرافیم اندومتریوز نشون داده جدیدا 

ی هفته اس کمر درد داشتم رفتم دکتر گفتن اسپاسم و تنگی کانال نخاعی دارم 

بعد دردش زد ب پهلو و زیرشکم سمت راستم اینبار دکتر گفت التهاب لگن هم دارم و انگار سنگ کلیه هم دارم ک چون ریزه سونو نشون نداد تو ازمایشم معلوم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایین نوشتم ببین عزیزم

ممنونم دیدم

فردا به مامانم میگم بریم بخریم خیلی خوشحالم که دیدم دستورالعمل شمارو

مامانم یه مشکل داره ولی چون اقا تو سایت هست نمیشه راحت بگم درخواست دادم اگه وقت داشتید پیام خصوصی باهاتون مطرح کنم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

اتفاقا تو همین‌ترکیب‌قبلا دارچین و زنجبیل میریختم‌دیگه ندادم به مشتری قوی هست ولی آسیب میزنه دلم‌نیو ...

یکی گفته بود من سه ماهه هر صب ناشتا میخورم هیچی نشده ولی من میترسم معدمو بترکونه

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

ن دو ماه پیش سقط کردم ب خاطر سندروم دان سونوگرافیم اندومتریوز نشون داده جدیدا ی هفته اس کمر درد داشت ...

این خوبه برات یادم‌بنداز واسه اندیومتر یه چیزی بهت بگم

اتفاقا تو همین‌ترکیب‌قبلا دارچین و زنجبیل میریختم‌دیگه ندادم به مشتری قوی هست ولی آسیب میزنه دلم‌نیو ...

با اون دو تا تاثیرش چجوریه من روزانه میخورم یعنی پودر جفتشون و میریزم چاییم 

ممنونم دیدمفردا به مامانم میگم بریم بخریم خیلی خوشحالم که دیدم دستورالعمل شمارومامانم یه مشکل داره و ...

باشه چشم زنیان هم توش بخرید ولی تو ترکیب زنیان‌بمونه کمی‌تلخش میکنه‌زودتر بخورید زرشکم زرشک قرمز بهتون ندن

بچه ها این ترکیب زرشکش زرشک سیاهه قرمز بهتون نندازن.

زنیان هم اگه میزنید دمنوشو تازه‌تازه مصرف کنید شاید کمی تلخ بشه همه‌نتونن بخورن تو پریودی هم‌اصلا نخورید و بعد از غذا بخورید