2777
2789
عنوان

به جای شام صبحانه خوردم😫😫

540 بازدید | 8 پست

منو دخترم بیرون بودیم رفتیم فست فود از اونجایی که با این چیزا سیر نمیشم اومدم خونه چای شیرین پنیر خوردم الان حالم یه جوریه گشنمه معده ام قاطی کرده صبحانه ناهارو😂😂

خدایی چجوری رژیم میگیرید میگن شام سبک بخورید 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک مشق نتونستم کامنت بزارم قفل بود 

اینو به شما بگم دقیقا پسر منم همینطوری بود الان کلاس ششم هست تا چهارم همین داستان رو داشتم دقیقا مثل پسر شما'   بهترین مدرسه غیر دولتی هم  میرفت اما عین خیالش نبود دفتر بره تنبیه بشه هیچ😂

پنجم فرستادمش دولتی الانم دولتیه. از پنجم یهو خودش رفتارش عوض شد معلمش جدی سخت گیر و مهربان بود امسال از پارسال هم بهتر شده 

پسرتون احتمال زیاد برون گرا و پر حرف باشه  حوصله نشستن طولانی رو ندارن پسر من این مدلی بود بهش انگیزه باید بدین با زور نمیشه براش برنامه بزار اومد خونه روزی یک ربع هم شده درس بخونه اشکال نداره ده دقیقه مشق نوشت ۵ دقیقه زنگ تفریح بزار منم همین کارو میکردم کم کم تایم مشق نوشتن و طولانی تر کن درست میشه اینا حوصله نشستن زیاد و ندارن 

تو تاپیک مشق نتونستم کامنت بزارم قفل بود اینو به شما بگم دقیقا پسر منم همینطوری بود الان کلاس ششم هس ...

مرسی عزیزم الان دیدم تاپیک رو نی نی یار قفل کرده

خدا حفظش کنه پسرتو، بچه من دختره بله به شدت شلوغ و پر حرفه برعکس خودم خدا کنه درست شه

دیشب تنبیه شد کل مشقاشو نوشت بعد خوابید الان قرار شده قبل خواب همه رو بنویسه

مرسی عزیزم الان دیدم تاپیک رو نی نی یار قفل کردهخدا حفظش کنه پسرتو، بچه من دختره بله به شدت شلوغ و پ ...

خدا حفظش کنه 

یادمه چقدر حرص میخوردم خصوصا کلاس اول بود مجازی هم بود به خاطر کرونا. اما انگار نه انگار 

چون برون گرا هست کلا ثابت نمیتونن یه مدت طولانی بشینن باید ورجه ورجه کنن پسرم با اینکه کلاس ششم هست هنوز شیطنت داره و مدام داره میجنبه😂

خدا حفظش کنه یادمه چقدر حرص میخوردم خصوصا کلاس اول بود مجازی هم بود به خاطر کرونا. اما انگار نه انگا ...

ممنون عزیزم

دختر من ته کلاس میشینه چون دائم سرپاست نمیتونه بشینه

خدا کنه اینم درست شه