2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهاییه تنهایی که نمیشه. از چه سنی جدا شده؟

مثلا ۹ سالگی مادر ناتنی باهاش کنار نیومده این کار کرده خونه گرفته ماشین گرفته باغ داره ظاهرش هم خوبه

من فقط نگران اینم که تنهایی خلاف نکرده یعنی؟؟

ترس دارم از این ازدواج 

مثلا ۹ سالگی مادر ناتنی باهاش کنار نیومده این کار کرده خونه گرفته ماشین گرفته باغ داره ظاهرش هم خوبه ...

خب باید بشناسیش، عجله نکن یه مدت باهم باشین برای آشنایی دستت میاد چجور آدمیه

‌‌‌‌...

میتونم باهاش ازدواج کنم بهش اعتماد کنم؟؟ترس دارم از اینکه تنهایی خلاف داشته

پس وقت بزار درست و حسابی بشناس

ازش موقعیت های مختلف و سوال کن

قبلا برات اتفاق افتاده؟

اینطوری غیرمستقیم خاطراتش و از زیر زبونش بکش بیرون

پس وقت بزار درست و حسابی بشناسازش موقعیت های مختلف و سوال کنقبلا برات اتفاق افتاده؟اینطوری غیرمستقیم ...

اره فردا تلفنی حرف میزنیم میخوام همینارو بپرسم راستش

و اینکه گفت بیشتر برات توضیح میدم که گذشته من چطوری بوده 

اره فردا تلفنی حرف میزنیم میخوام همینارو بپرسم راستشو اینکه گفت بیشتر برات توضیح میدم که گذشته من چط ...

ببین 

اگه شک کردی که داره دروغ می گه به شکت اعتماد کن

در فاصله های زمانی متفاوت اون اطلاعات و دوباره ازش بپرس مخصوصا جزئیات ریز و اگه دروغ گفته باشه مشخصه

فقط خودت هم دقیق حرفاش و به خاطر بسپار

یا حتی شده یادداشت کن 

یا به طور مثل بعد دو هفته اون داستانی و که برات تعریف کرده رو با جزئیاتی که خودت تغییر دادی براش تعریف کن

اگه نگفت اشتباه می گی و اصلاح نکرد

بدون که دروغ گفته