2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین نظراتتونو بگین

46 بازدید | 9 پست

پسری که با باباش زندگی نمیکنه تنها زندگی میکنه چون مامان ناتنی داشته خیلی اذیتش کرده بودن بچگیا 

الان۲۴ سالشه 

پیشنها ازدواج  بده اوکیه؟؟؟

ما بقی شرایط هاش خیلی خوبه

فقط نگران این قضیه شدم 

بنظرتون چیکار کنم

اینکه خونوادش بالا سرش نبودن

تحقیق کافیه؟؟

اگه بتونی بفهمی دوستاش کیا هستن چ جورین ..عالیه

پسره روستاس بخاطر باغ اینا 

خونه شهر داره میاد شهر بخاطر من

همه شرایط هاش خوبه 

فقط اینکه خونوادش بالا سرش نبودن خیلی دو دلم کرده ترس دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=397296137]پسره روستاس بخاطر باغ اینا  خونه شهر داره میاد شهر بخاطر من همه شرایط هاش خوبه  فقط این ...[/QUOTEنه بابا مگه همه بابا ننه داشتن ..اتفاقا مرد بار اومده .والا مثلا مایی ک بالا سر بچه ها هستیم چ گلی زدیم بسرشون . ..بچه های امروزی درکی از زندگی ندارن همچی اماده فراهم شده اکثراً لوس و راحت طلبن..خودت ک میبینی تو جامعه.

عزیزم این موضوعی نیست که بشه اینجا جواب بگیری.باهاش به پبش مشاوره برو. به هر حال نامادری و اذیت کردن و دوری از خونواده و محبت ندیدن وتنها زندگی کردن تو روحیه آدم تاثیر میذاره و ممکنه این کمبودها، جایی خودشون رو بروز بدن چه مثبت چه منفی . 

عزیزم این موضوعی نیست که بشه اینجا جواب بگیری.باهاش به پبش مشاوره برو. به هر حال نامادری و اذیت کردن ...

میدونی من نگران چیم؟

اینکه پدر و مادرش بالا سرش نبوده تنهایی خلاف نکرده و خلاف نمیکنه یعنی؟؟؟

مورد داشتین فامیلا؟؟

که تنهایی پسر خوبی به بار بیاد؟

میدونی من نگران چیم؟اینکه پدر و مادرش بالا سرش نبوده تنهایی خلاف نکرده و خلاف نمیکنه یعنی؟؟؟مورد داش ...

نه مورد آنچنانی نداشتیم. از یه طرف محبت ندیده ممکنه کمبود محبت داشته باشه از یه طرف پسر خود ساخته هست و... گفتم این موارد به کنکاش بیشتری احتیاج داره با یه دو مورد، به جواب واقعی نمیرسی ولی من معتقدم همه چی به ذات آدم بر میگرده اهمیت نداره پدر بالا سرش بوده یا نه، چه بسا همه به جز موارد نادر، بزرگتری بالا سر دارن و همه جوره خلاف هم کردن اصل ذات آدم هست که خودش خوب و بدرو تشخیص بده و با وجود اختیار و امکان، راه بد رو نره.یه چیز کلی بگم خوب تحقیق بکن زود حرفاشو باور نکن چه بسا ، حرفا تو واقعیت ، خلاف چیزی باشه که ایشون گفتن مثلا پدرش خوب بوده مثال میزنم ان شا.. که اونطور نیست پسره بد بوده از خونه انداخته بیرون و.... پس زود حرفارو باور نکن و بدنبال جواب احتمالات هم بگرد.