2777
2789

امروز تو خوابگاه با یکی که هم استانی هستم
تنها بودیم داشت از بچهای اتاق میگفت
خیلی چیزارو بهم گفت واقعا دستش درد نکنه🥲❤️

گفت میدونم تو دختر خوبی هستی، خانواده داری ،دوس ندارم اینا گولت بزنن، باهاشون بیرون نرو، وسایلتو بهشون نده، سعی کن باهاشون صمیمی نشی روت سوار میشن، درحد سلام و خدافظ و خندیدن بخند و تموم و اصلا نظر نده درمورد بحثی رلی چیزی

واقعا خیلی دلسوز و مهربون بود کم پیش میاد همچین کسی مطمئنم خدا دوسم داشته که این آدم اینارو بهم گفت که بدونم🥹🥲

گفت که تخت پایینی من دعا میگیره خیلی ترسیدم واقعا اصلا نمیدونستممم😫😂😂
میگفت یبار رفتم رو تختش دراز کشیدم سردرد گرفتم بعد به بچها گفتم گفتن این دعا میگیره حتی زیر تختش چندتا برگه بوده دقیقااا تخت پایینی منه تاثیر میزاره؟ 

من نمازم رو سروقت میخونم قرآن میخونم اذکار شامگاهی و صبحگاهی رو میخونم ان‌شاءالله که خدا هم کمکم میکنه در برابر همه اینچیزا🥲❤️

من تا الان تو شهر کوچیک زندگی میکردم اصلا اینجور آدمارو ندیده بودم تاحالاااا ،سیگار میکشن ،مشروب میخورن ،با پسر غریبه میرن بیرون عادیه براشون اصلا اینجور چیزا تو کت من نمیرهههه😢

شما چه نصیحتی دارین به منه ۲۰ ساله ای که خیلی کم رو ،زود باورم ، گول میخورم و زود اعتماد میکنم واقعا نمیدونم همش فکر میکنم میگم گناه داره🥲

عاشق نوتلام🍫❤️

زیاد باهاشون هم کلام نشو 

نه خیلی صمیمی شو نه خیلی خودتو بگیر که برات دردسر بشه 

اگه مشروب میخورن با پسر میگردن بهشون نگو زشته گناهه ولشون کن چون اذیتت می‌کنن 

و حرفای اون دختره هم درسته ولی با همون دخترم خیلی صمیمی نشو هیچ آدمی مطمعن نیست 

لایک کن جانم مشکلی نداره 😂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرکسی صمیمی نشو.همیشه خط قرمز خودتو داشته باش.شوخی کردن حرفی زدن.با یه لبخند معمولیی جواب بده

منم یه جا کار کردم کلا یک روز.دیدم سیگار میکشن.بی ادبن.صمیمی نشدم.و اونام همونطور احترام بهم گزاشتن خدایی.

نمیخوام بد بینت کنم ، ولی نه با اونا صمیمی شو ، نه با همین دختری که این حرفارو بهت زده

فکر نکن حالا دیگه همین دختر میتونه مورد اعتماد ترین دوستت بشه 

با همه احتیاط کن

عاشق خوابم 🦥💜

زیاد باهاشون هم کلام نشو نه خیلی صمیمی شو نه خیلی خودتو بگیر که برات دردسر بشه اگه مشروب میخورن با پ ...

آره دقیقا ن بهشون گیر نمیدم که اونام به من گیر ندن 

باهاشون راه میام چون هم اتاقی هستیم ولی صمیمی هیچوقت نمیشم که بخوام خیلی راحت باشم باهاشون 👌🏻

آره خب دختره هم بهش اعتماد نمیکنم ولی خب از این طرف اینارو گفت واقعا دلسوزم بود عقایدمون بهم میخوره ولی دیگه درحدی صمیمی بشم ن خودش دوست داره بعضی وقتا میاد نصیحتم میکنه گوش میدم 

مرسی ک نظر دادی❤️

عاشق نوتلام🍫❤️

با هرکسی صمیمی نشو.همیشه خط قرمز خودتو داشته باش.شوخی کردن حرفی زدن.با یه لبخند معمولیی جواب بدهمنم ...

آرههه واقعا ولی من سعی میکنم ناراحت نشم از تیکه هایی که میندازن بیشتر لبخند میزنم و هیچی نمیگم یا یچی به شوخی میگم جو دعوایی نشه

آره هرچقدر صمیمی نشم و دور باشم بیشتر احترامو نگه میدارن

عاشق نوتلام🍫❤️

نمیخوام بد بینت کنم ، ولی نه با اونا صمیمی شو ، نه با همین دختری که این حرفارو بهت زدهفکر نکن حالا د ...

آره دقیقا نه سعی میکنم که با هيچکدوم از اینا جایی نرم واقعا و باید نه گفتن رو یاد بگیرم پررو باشم در برابرشون

عاشق نوتلام🍫❤️

آرههه واقعا ولی من سعی میکنم ناراحت نشم از تیکه هایی که میندازن بیشتر لبخند میزنم و هیچی نمیگم یا یچ ...

افرین عزیزم.ناچارن مجبوری اونجا باشی.اصلا اصلااا راجب زندگیت به هیچکدوم نگو.چون شناخت‌نداری.نگی خیلی بهتره

همون لبخند بزن.یه مودبانه جواب بده.مهم اینه مراقب باشی روت تاثیر منفی نزارن..با اونایی که حس خوبی میگیری.یه ارتباط مهمولی بگیر.تا دیگه به مرور میاد دستت کیی ادم خوبیه