2777
2789

با جاری که حسوده مدام پیگیر زندگیته چکارا کردی چیا خریدی کجاها رفتی، دوست داره بیاد خونت همش از شوهرت تعریف میکنه، سعی میکنه همش بشوهرت بفهمونه زنت با من بده من خیلی خوبم باهاش، چجوری رفتارمیکنی؟ یکم یادم بده 

من فاصله گرفتم فقط تو جمعشون نمیرم زیاد اما برام بد شده، پشت سرم حرفه ک اخلاق نداره و کینه ایه و اینا

اخه چندسال پیش یه دعوا هم داشتیم باهم، همه هم گفتن حق با منه اما همونا هم امتظار داشتن من طوری رفتار کنم بعد دعوا انگار نه انگار که چیزی شده، اما من خییییلی رفت و امدو کم کردم رابطه رو خشک و رسمی کردم پاشو بریدم از خونم و ارامش گرفت زندگیم یکم، 

اما اینروزا فک میکنم من خیلی بی سیاستم،، اونا قرار پارک و سفر و بیرون میذارن میرن باهم به تفریح و خوشیشون میرسن اما من بخاطر اون یه نفر بچه هامو از خونه عمو و عمه و تفریح و خوشی دارم محروم میکنم 

شما چجور رفتار میکنید؟ چجور از رفتار و نگاه یکی بدتون میاد کنترل میکنید؟ این جاری خودش اصصصلا رفت و امدش قطع نمیکنه بدترین دعواها رو با خانواده شوهر کرده اما دو روز بعد انگاااار نه انگاااار همچین مچ میشه باهاشون

چه خوب که کینه ای نیس

شما هم کینه ای نباش

حس میکنم شما بهش‌حسودی میکنی که زود با خانواده همسرت بد میشه و شما بد شدی از نظرشون کینه ای هستی

مشخقه تو دل حاریت چیزی نیس

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار درست با جاری حسود و دخالت‌گر

۱. رفتار خنثی و کنترل‌شده

- نه صمیمی، نه سرد. فقط مؤدب و بی‌حاشیه.

- جواب سوالات فضولانه: «همه‌چی خوبه، خدا رو شکر» یا «چیز خاصی نیست، معمولی بود».

۲. مرزهای واضح ولی بدون قهر

- تو جمع‌ها شرکت کن، ولی باهاش گرم نگیر.

- خونتو براش باز نذار، ولی بچه‌هاتو از خانواده محروم نکن.

۳. حضور هوشمندانه در جمع

- گاهی برو، گاهی نه. نه طوری که بگن قهر کردی، نه طوری که بگن همه‌چی خوبه.

- با بقیه گرم باش، ولی با اون رسمی.

۴. شوهر رو آروم آگاه کن

- بدون دعوا، فقط بگو: «بعضی رفتارها باعث می‌شه حس خوبی نداشته باشم. نمی‌خوام بحث کنم، فقط خواستم بدونی.»

۵. حرف پشت‌سر رو بی‌اثر کن

- با رفتار محترمانه و حضور متعادل، اجازه نده تصویر اشتباهی ازت بسازن.

- سکوتت رو با وقار پر کن، نه با قهر.

۶. کنترل احساساتت

- وقتی ازش بدت میاد، به خودت بگو: «این آدم از درون خالیه، من نباید پرش کنم.»

- نفس عمیق، لبخند خنثی، و تمرکز روی خودت.

---

✨ جمله‌های آماده برای برخورد تو جمع:

- «خدا رو شکر، همه‌چی خوبه. نمی‌دونم چرا بعضیا انقدر پیگیرن.»  

- «من ترجیح می‌دم آرامش داشته باشم تا اینکه تو هر جمعی باشم.»  

- «هر کسی یه سبک زندگی داره، منم مال خودمو دوست دارم.»

من از جاریتون حس بد نگرفتم.بیشتر احساس کردم شما کینه ای هستید

اگه تو خلوتتون خودخوری نکنید و مسائلو هی تکرار نکنید و بزرگ نکنید راحت میشید

از هر حرفی کنایه و حرف و حدیث استنباط نکنید. از همسرتون تعریف میکنه کجاش بده

دوست داره بیاد خونت کجاش بده

دردم از یار است و درمان نیز هم

به نظر من که راحتی هر چی روابط کمتر زندگی بهتر 

من خودم روابط خانوادگی خودمون رو بیشتر دوست ندارم خودم دوست ندارم قاطی بشم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اسی جاری منم اینجوره مثلا مادرشوهر میشست میزاشت همینجا دو روز بعد انگار نه انگار زنگ میزد گو بخند مادرشوهرمم اصلا به روش نمیاورد که چه حرفا زده کلا خانواده همسرم اینجورن منم از تعجب شاخ در میاوردم،بنظرم تو جمعشون برو ولی خیلی باهاشون صمیمی نباش

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
من از جاریتون حس بد نگرفتم.بیشتر احساس کردم شما کینه ای هستیداگه تو خلوتتون خودخوری نکنید و مسائلو ه ...

از همسرم نعریف میکنه و با همسر خودش مقایسه میکنه و میگه از شوهرش ناراضیه،،، دوستداره بیاد خونم وقتی میاد مدام همه جا رو چک میکنه یه شاخه گل تو اتاقم اضافه شده باشه سریع میپرسه عااا برات گل خریده به چه مناسبت؟ و فوووری میگه شوهر منکه چنننندساله گل نخریده و... 

از همسرم نعریف میکنه و با همسر خودش مقایسه میکنه و میگه از شوهرش ناراضیه،،، دوستداره بیاد خونم وقتی ...

خب عزیزم بازم چیزی به ضرر شما نگفته پس چرا حساسید؟ داره بدیای شوهرخودشو میگه بزار بگه.شماهم گوش کن و تمام

دردم از یار است و درمان نیز هم
یعنی در واقع اون حسود بودهولی الان داره کاری می‌کنه ک شما ب روابطشون حسودی کنی؟ یا شما رو میخواد حسو ...

اون حسود بوده و هست،، اون نمیخاد منو حسود جلوه بده اما من رفت و امدو باهاش سالی یه بار کردم،خونش سالی یبار میرم،،، اما تقریبا هروقت میرم خونه مادرشوهر اونم هست با خواهرشوهرا زیاد صمیمی شده و رفت و امد دارن،،،ما هم قبل دعوامون قاطی رفت و امداشون بودیم زیاد اما بعد دعوا من خیلی کمش کردم اوایل خانواده شوهر به ماهم میگفتن بیاید مثلا قرار تفریح کیذاشتن اما چندبار نرفتیم دیگه نمیگن ،،،، من اینروزا حس میکنم درست رفتار نکردم سیاست نداشتم،،، انگار بخاطر اون با خانواده شوهر هم سنگین شدم درصورتیکه هیچ مشکلی با اونا نداشتم و ندارم 

خب عزیزم بازم چیزی به ضرر شما نگفته پس چرا حساسید؟ داره بدیای شوهرخودشو میگه بزار بگه.شماهم گوش کن و ...

حس خیلی بدی میگیرم از حرفاش،،،رفتارش یجوریه حس میکنم هووی منه،،، نمیدونم واقعا حس بدی میگیرم انگار بشوهرم نظر داره همش