2777
2789
عنوان

جاری حسود بیاید یادم بدید چجور رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 26 پست
حالا من قضاوتش نمیکنم ولی معلومه شما یه رو و رو راستتری ...همینکه نمیتونی فیلم بازی کنی سه هیچ جلویی

اینکه نمیتونم نقش بازی کنم بضررم شده فعلا،، پشتم حرف دراومده ناسازگاره من شدم اون خوبه فعلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه نمیتونم نقش بازی کنم بضررم شده فعلا،، پشتم حرف دراومده ناسازگاره من شدم اون خوبه فعلا

همینکه برات مهمه بقیه چی میگن درموردت بد به نظر من ...باید اینقدر خودتو قوی کنی مهم نباشه چی میگن ..وقتی ذاتت درست باشه ..به مرور زمان ثابت میشه براشون ..

سکوتم را به باران هدیه کردم ..

چه خوب که کینه ای نیسشما هم کینه ای نباشحس میکنم شما بهش‌حسودی میکنی که زود با خانواده همسرت بد میشه ...

از کجا مشخصه هیچی تو دلش نیس؟ 

حس بد میگیرم از رفتاراش، حرفاش 

حسودی نمیکنم بهش دارم میبینم که یکرو بودنم و اینکه نمیتونم نقش بازی کنم بضررم شده، جاری ناسازگتره من شدم اون خوب

من کینه ای نیستم اما میگم خب اگه قرار باشه رفت و امد و رابطه زیاد باشه هی میره رو مخم رفتاراش حرفاش دوباره باعث دعوا میشه حرص میخورم ازش

خودت که کار خوبی داری میکنی عزیزم.

محلش نذار چیزی هم میپرسه تک کلمه‌ای جواب بده یا بزن تو حرفش حرف رو عوض کن.

تفریح بچه هات هم قرار نیست حتما خونه عمو و عمه باشه اینهمه کلاس و مدرسه هست فرض کن شوهرت تک فرزنده به جز پدر و مادرش کسی رو نداره

من از جاریتون حس بد نگرفتم.بیشتر احساس کردم شما کینه ای هستیداگه تو خلوتتون خودخوری نکنید و مسائلو ه ...

اینکه گفتی خودخوری درست گفتی خیلی خودخوری میکنم تو خلوت با خودم دعوا دارم ک چرا جواب‌شو ندادم و اینا 

اما اینم بگم که این جاری تو خانواده شوهر به حسود بودن و تیکه پرونی معروفه ها اینکه با زبون میچزونه 

از همسرم نعریف میکنه و با همسر خودش مقایسه میکنه و میگه از شوهرش ناراضیه،،، دوستداره بیاد خونم وقتی ...

عزیزم خیلی هم حساس نباش جاریت خیلی برونگره این حرفش نشونه حسادت نیست 

اون حسود بوده و هست،، اون نمیخاد منو حسود جلوه بده اما من رفت و امدو باهاش سالی یه بار کردم،خونش سال ...

عزیزم هیچوقت کسیکه ذاتش حسوده و موذیه همیشه همونجور که خودش خوب نشون میده نمیمونه و بالاخره زهرش رو با هرکی که رابطه داره میریزه.اما بخاطر تجربه اطرافیان و خودم میگم که با این خانواده شوهر اصلا قطع رابطه نکن فقط بلد باش کجا و کی بری 

به نظرم با جاریت توی جمع یکم با محبت رفتار کن تا برچسب نزنن روت.

اینکه گفتی خودخوری درست گفتی خیلی خودخوری میکنم تو خلوت با خودم دعوا دارم ک چرا جواب‌شو ندادم و اینا ...

خیلی کار ها میتونی بکنی اما این مهمه که خودت بلد باشی چون دیگران نمیدونن دقیقا چه شرایطی داری.

من خودمو مثال میزنم:من تو فامیل شوهرم چند نفر در حد دو سه نفر هستن که میدونم پاشونو از گلیمشون میخوان دراز کنند و چندباری هم از دستشون حرص خوردم و فراموش نمیکنم هیچوقت.کاری که من کردم این بود که باهاشون سرسنگین شدم و با دیگران گرم تر شدم و میگفتم خاله یا عمه من شمارو خیلی دوست دارم چون خیلی مهربونید و بهم حس خوب میدین و تو اینستا فالوشون کردم اما اون دونفر که خواهر همینا بود رو ذره ای اهمیت نمیدم فقط احترام همین هیچ محبتی نمیکنم همین باعث شد خودشونم بفهمند حرفاشون و کاراشون چقدر به ضررشون تموم شده وقتی میبینند من با چندتا خواهر دیگشون چقدر خوبم

خیلی کار ها میتونی بکنی اما این مهمه که خودت بلد باشی چون دیگران نمیدونن دقیقا چه شرایطی داری.من خود ...

مرسی عزیزم از راهنماییت و وقتی که گذاشتی خیلی مفید بود ❤️ 

ان شاءالله حال دلت همیشه خوب باشه💙🌹🌹