2777
2789

من و همسرم به تازگی خونه خریدیم

۵ ساله ازدواج کردیم

۲۱۰ گرم طلا فروختیم

از این مقدار، ۷۰ گرم برای خود لود یعنی طلاهای که بابام اینا دادن و میرفتم سرکار و میخریدم 

همسرم وقتی خونه رو سند زد نصف نصف به اسم دوتامون زد

حالا از سه شنبه که پدرهمسزم رفته به مادرشوهرم گفته روزگار شوهرم و سیاه کرده

بهش میگه بی عرضه ای برام مردی تو خری احمقی مردونگی تو بردی زیر سوال

خب چرا بروز دادین؟ 

کسی که نمیاد سند خونه رو بگیره و نگاه کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت مهمه 

اون نظرش چیه؟؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خونه ۵۰ متره 

اینم بگن ب خودم حرفی نزد

امروز ب همسرم گفتم شیرینی بخر برو آشتی کن برگشت گفت بهم جه بی احترامی ها کرده گفته احترام سگ از من و همسرم بیشتره دیروز ب همسرم گفته زنت از کجا آورده  طلا

منم زنگ زدم بهش امروز باهاش کلی بحث کردم حق خودم و گرفتم نذاشتم حرف تو دلم بمونه در نهایتم گفتم پیش من به شوهرم چیزی نگو

وای چرا،خانواده همسر من همه چیشون به اسم خانوم هاشون هست،مادر شوهرم به یه ورشم نیست بزرگوار

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

به مادرشوهرت بگو کسی چیزی به نامم نکرده ،طلا فروختم بجاش چند دنگ خونه خریدم 

شما ناراحتی طلاها رو بهم بده ،منم خونه رو به نام پسرت می کنم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده