2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون جهيزيم ناقصه يا...؟؟؟

1966 بازدید | 124 پست

سلام 

من دارم خونمو ميچينم  ايشالا تكميل شه عكسشو ميذارم 

اين وسايلارو كه مينويسم نخريدم به نظرتون لازمم ميشن برم بخرم يا نه؟؟؟

اينم بگم اشپزي عيچي بلد نيستم واسه همين بعضياروحذف كردم 

بوفه هم اصلا علاقه ندارم 

پلوپز

زود پز

چرخ گوشت (تو خونه مامانم اصلا استفاده نميكنه)

پنكه 

تلفن و ميز تلفن 

شطرنج،مجسمه تزيني ،

گل و گلدان (علاقه اي ندارم ولي يه كاكتوس ميخام بخرم؟)

بوفه 

ظروف بوفه هيچي نخريدم 3تا تيكه فقط ميوه،شيريني و اجيل خوري برنز خريدم برا دكور اشپزخونم 

سماور اصلا دوس ندارم 

ظرفشويي

وتخم مرغ پز 

قهوه ساز

سبزيخوردكن 

تابلو فرش نخريدم ولي يه گليم دستبافت و يه پوست طبيعي دارم 

ساعت ديواري وروميزي 

جا كليد ديواري 

جا جورابي

كيسه هاي لباس 

قابلمه فقط يه سرويس چدني دارم 

ظروف دم دستي 

ظروف فر 

لوازم شيريني پزي 

فك كنم بگين پس چي خريدي؟؟؟؟

بنظرم مجسمه و گلو گلدون شیک و به سرویس قابلمه برای دم دست و زود پز تلفن و ساعت و باید بگیری

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی هاش لازمه بعضی هاش میتونی بعدابگیری خیلی ضروری نیست 

انشاله که خوشبخت بشین 

لوازم زندگی مهم هست ولی مهم ترازاون دل های عاشقی هست که کنارهم میتونن ازهیچ همه چیزبسازن 

انشاله زندگیتون پرباشه ازلحظه های خوش

برای سلامتی دخترم دعاکنید

پلوپز و زود پز من خیلی استفاده می کنم تلفن و میز تلفن هم نیاز داری بوفه نخریدی که هیچی ظرف هم نمیخواد ظروف دم دستی خب نیاز داری حتما من جهیزیه ام رو چیزهائی که نیاز داشتم همه رو خریدم شما ببین نیاز بهشون پیدا میکنی یا نه ظروف شیرینی پزی که حالا شاید اهلش نباشی

پسر گلم 

وا ظروف دم دستی نگرفتی 

چرخ گوشت🤔🤔یعنی نمیخوای گوشت چرخ کرده ک بیشتر غذاها با هاش راحت درست میشه رو داشته باشی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
زود پزم تو خونه استفاده نميكنيم  نميدونم بخرم يا نه  چنده به نظرتون حدودا؟؟ پنكه هم نخر ...

والا زودپز خوب خیلی گرونه از معمولی ها اطلاع ندارم ولی اگه اهل استفاده اش نیستی نخری هم چیزی نمیشه 

پسر گلم 

زودپز ک قیمتی نداره 

ولی بسیار واجبه 

لوبیای قرمه سبزی رو پس تو چی میخوای بپزی 

یا گوشت رو 

اگر خونتون کولر داره حالا پنکه نخر 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی