2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم بخدا قسم کفتنش راحته مامانمم همش میگه یکم اروم باش ولی نمیتونم چشمم به موهام نیفته بیقر ...

عزیزم مشکل هورمونت درمان نمیشه؟! 

شاید از عوارض داروها باشه 

ویتامین خوراکی بخور 

و ماسک هم زیاد بزن سرتو زیاد تقویت کن 

ماساژ بده هم خالی هم با روغن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

باید بری دکتر متخصص 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم مشکلی تنبلی تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک نداری؟

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

دختر خوب، بدون آزمایش کامل اومدی مثلا درمان کنی؟

مگه تمام فاکتورها رو بررسی کردی؟!

سر خود قرص خوردی، اگر مشکلت هورمونی باشه که بدتره!

سر خود چیزی به موهات بزنی، ممکنه خودش باعث ریزش بشه!

تا زمانی که آزمایش ندی، بااحترام یعنی هیچ کاری نکردی!

هیچ کاری در جهت بهبودی نکردی!

ماکارون هستم:)

ازمایش کامل بدهتمام هورمونات رو چک کن و بر اساس مشکلت دارو بخورمن هورمون مردانم بالا بودعین اسکولا ز ...

از کجا فهمیدی هورمون مردانه ات بالاعه؟ 

آیا نشونه خاصی داره؟ 

من آزمایش دادم ، تیروئید، روی همه چی اوکی بود فقط کم خونی داشتم. آزمایش هورمونی ندادم

۲ ماهه دارم قرص میخورم ولی انگار نه انگار

مثل روز اول موهام ریزش داره