2777
2789
عزیزم شماpcoبودی خدایی با سه بار حتا کیستا نابود شد مطمئنی ؟ اخه یه روزای بری سونو میگه کیست رویت نش ...

هم حنا هم شیاف های گیاهی ،پریودم مشکلی نداره رنگ خونش روشنه و منظمه.چندبار هم رفتم سونو هم روز سوم هم روز 5 ام هم روز 18 ام حتی میوم هم داشتم دیگه نیست اون چ جور نشون داده نشده؟5 سال پشت سر هم سونوهام میزد میوم 5 میلی متری و الان دیگه نیست 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
هم حنا هم شیاف های گیاهی ،پریودم مشکلی نداره رنگ خونش روشنه و منظمه.چندبار هم رفتم سونو هم روز سوم ه ...

اها پس چندبار سونو دادی 

پس فقط حنا نبوده دگ عزیزم شیاف های گیاهی هم بوده

خداروشکر خوب شدی

برا pco هم حنا بداریم کف پا خوب میشه ؟ چندروز بعد رنگش میره ؟؟ ضرر و عوارضی نداره ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها پس چندبار سونو دادی پس فقط حنا نبوده دگ عزیزم شیاف های گیاهی هم بودهخداروشکر خوب شدیبرا pco هم ح ...

ببین ضرر نداره امتحان کن اصلا پیج داود امین الرعایا برو خیلی ها با حنا گذاری کیست های تخمدان داشتن از بین رفته نه هیچ ضرری نداره خیالت راحت. یه ماه بعد کلا رنگ حنا از کف پا میره 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ببین ضرر نداره امتحان کن اصلا پیج داود امین الرعایا برو خیلی ها با حنا گذاری کیست های تخمدان داشتن ا ...

وای یه ماه ک خیای

ببخشید عزیز نیشه اسم اون شیاف رو بدونم و اینوه کی تجویز کرده بود برات چندبار استفاده کردی

وای یه ماه ک خیایببخشید عزیز نیشه اسم اون شیاف رو بدونم و اینوه کی تجویز کرده بود برات چندبار استفاد ...

خب کی کف پای تو رو می بینه!؟ خب بزار چی میشه. 

اونو طب سنتی بهم داده بود