منو ببخش اما چه غلطی کردم چه غلطی کردم بچه واسه چیم بود آخه 😭😭😭😭یه بچه نق نقو سرتق لجباز شیطون از صبح بیدار میشه الهی به امید تو دهنش باااااز بعدشم عر عرررررر شبم که اینجوری از ساعت یازده شب تا الان درست یکساعت زانو درد گرفتم نمیخوابه در صورتی که خوابش میاد خدایا کاش بمیرم تموم. شه لین کابوس
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگذره عزیزم میگذره یه روز دلت به این روزا تنگ میشه یه چشم به هم زدن میبینی بزرگ شده و ازدواج کرده و ...
وای خدا کنه بگذره تموم شه بره حالم دیگه از خودمم بهم میخوره😭😭
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
تف تو این زندگی و این لذت این چه لذتی داره نابود شدم کاش بچه دار نمیشدم
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
بچه ی دوم رو نیار.منم سر اولی این حرفارو میزدم.ولی دومی هم اومد.الان له له هستم
وای نه بابا غلط بکنم میذونم بچه دوم مساوی با تیمارستانی ششدنمه اون بچه بیچاره هم عذاب بدم حوصله خودمو ندارم اصلا نمیخوام یکی بهم بچسبه
اگه نوزاده که ببرش دکتر کولیک داره اگه بزرگتره بازم ببرش دکتر احتمالا بیش فعاله یا برنامه خوابش بهم ریخته اس قطره واسه خوابش میده درست میشه هیچکس اندازه دختر من اذیت نکرد تا دوسالگی شبا تا پنچ صبح تو بغلم سرپا میچرخوندم یا بخوابه الان ۸ سالشه اش کیف میکنم واسه شمام میگذره یکم تحمل کن