2777
2789
هر کی دوروبرم بچه داره همینو میگه احساس میکنم مامانا دیگه حوصله قبلا رو ندارن

اره یکم زندگیا فشار میاره از اینورم بچه ها عوض شدن قدیم اینجور نبود خودشون بزرگ میشدن

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام وجود درکت میکنم، اما تو مادری قدرت تحمل تو ببر بالا ، این روزا زود میگذرن و برات خاطره میشن، سر بچه اولم همینطوری مثل شما زود اعصابم بهم میریخت ، وقتی بعد نه سال دوباره بچه اوردم با تمام وجود سختی هاشو میپذیرم چون میدونم این روزا با تموم‌ سختی ها و شیرینی هاش میگذره ، دیگه هم قصد بچه دار شدن ندارم حسابی ازش لذت میبرم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
مامانا 🥲یکی جواب سوال منم میده🥹

اخه با جواب ما نمیشه که شما باید با دکتر مشورت کنی کار خونه و غذا و اینا میشه یه کاریش کرد ولی حاملگی و بچه داری یکم سخته دیگه شما حتما باید با دکترت مشورت کنی 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
بنظرت من که کل کمرم پلاتینه اگه ازدواج کنم و بچه دارشم از پسش بر میام؟ 🥲

عزیزم چرا ؟خدایی نکرده تصادف کردی؟

از دکترت بپرس حتما

قبل ازدواج با همسرت صحبت‌ کن شرایطت رو بگو که تو زندگی همراهیت کنه اذیت نشی