منو ببخش اما چه غلطی کردم چه غلطی کردم بچه واسه چیم بود آخه 😭😭😭😭یه بچه نق نقو سرتق لجباز شیطون از صبح بیدار میشه الهی به امید تو دهنش باااااز بعدشم عر عرررررر شبم که اینجوری از ساعت یازده شب تا الان درست یکساعت زانو درد گرفتم نمیخوابه در صورتی که خوابش میاد خدایا کاش بمیرم تموم. شه لین کابوس
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با تمام وجود درکت میکنم، اما تو مادری قدرت تحمل تو ببر بالا ، این روزا زود میگذرن و برات خاطره میشن، سر بچه اولم همینطوری مثل شما زود اعصابم بهم میریخت ، وقتی بعد نه سال دوباره بچه اوردم با تمام وجود سختی هاشو میپذیرم چون میدونم این روزا با تموم سختی ها و شیرینی هاش میگذره ، دیگه هم قصد بچه دار شدن ندارم حسابی ازش لذت میبرم
به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
اخه با جواب ما نمیشه که شما باید با دکتر مشورت کنی کار خونه و غذا و اینا میشه یه کاریش کرد ولی حاملگی و بچه داری یکم سخته دیگه شما حتما باید با دکترت مشورت کنی