2777
2789
خداروشکر عزیزم‌منم از فردا شروع میکنم!🥰حتما باید ۴۰ روز طول بکشه یا میتونم سریع بخونم ۴۹ تا رو تو ی ...

نه چهل روز روزی یدونه از ته دل و با ایمان کامل بخون که به خواستت می‌رسی التماس دعا

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نه چهل روز روزی یدونه از ته دل و با ایمان کامل بخون که به خواستت می‌رسی التماس دعا

ان شا الله برام دعا کن خواهری .خیلی 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شا الله برام دعا کن خواهری .خیلی

چشم عزیز دل چشم 

رفاقت با شهدا هم خیلی جواب میده واسطه میشن برات 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

چشم عزیز دل چشم رفاقت با شهدا هم خیلی جواب میده واسطه میشن برات

چند وقتیه اسم شهید ابراهیم هادی رو زیاد میشنوم یا میبینم .نمیدونم چطوری باهاشون حرف بزنم .خودم حس میکنم نشونس

چند وقتیه اسم شهید ابراهیم هادی رو زیاد میشنوم یا میبینم .نمیدونم چطوری باهاشون حرف بزنم .خودم حس می ...

دقیقا منم خواستم داداش ابراهیم رو بهتون معرفی کنم

در حدی نیستم که بخام نصیحت یا راهنمایی کنم من الان بنده ی گناهکار خدام که خیلی وقته فاصله گرفتم و توبه شکوندم🙂 ولی زمانی که نزدیک بودم خیلی جاها داداش ابراهیم دستمو گرفتن و کمکم کردن 

من یبار یه گیر خیلی بدی تو زندگیم افتاد .پای آبروم وسط بود.رفتم بیابونی انقد امام زمانو صدااااا زدم ...

من الان درحال حاضر ته ته ته ته بن بستم و هیشکیم به دادم نمیرسه ولی قبلا اره گرفتم ازشون حاجت

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

دقیقا منم خواستم داداش ابراهیم رو بهتون معرفی کنمدر حدی نیستم که بخام نصیحت یا راهنمایی کنم من الان ...

😭😭منم گناهکارم .نمازمو قطع و وصل میکنم همش از خودم بدم میاد بهدا .چجوری باهش حرف بزنم؟

من الان درحال حاضر ته ته ته ته بن بستم و هیشکیم به دادم نمیرسه ولی قبلا اره گرفتم ازشون حاجت

خب بخواه ازشون .دوباره 

این دفعه میشنوه

😭😭منم گناهکارم .نمازمو قطع و وصل میکنم همش از خودم بدم میاد بهدا .چجوری باهش حرف بزنم؟

درخواست بدم صحبت کنیم اگه دوست داری اگر هم نه که همینجا برات توضیح میدم

درخواست بدم صحبت کنیم اگه دوست داری اگر هم نه که همینجا برات توضیح میدم

درواست دادم بهت گلم.لطفا قبول کن

درواست دادم بهت گلم.لطفا قبول کن

چشم