پیتزانخوردم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 3671 عنوان کسی اینجا منو میشناسه یا هنوز خیلی ناشناسم بینتون 59 بازدید | 5 پست همونیم که پیتزا نخوردم شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم.... 1404/07/11 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23842 اولین باره میبینمت •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
پیتزانخوردم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 3671 اولین باره میبینمت 😐 چطو من که میشناسمت با هم حرف زدیم آخرین بار میخواستیم بریم بیرون دیگه نرفتیم الان هم که درست تموم شده شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23842 😐 چطو من که میشناسمت با هم حرف زدیم آخرین بار میخواستیم بریم بیرون دیگه نرفتیم الان هم که درست تموم ... واییی تویی😂🤦🏿♀️خوبی گلمبخدا ب کاربریا دقت نمیکنم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○