2777
2789

از این مجلسی طور ها..تابستون خریدم برای مراسم عروسی ک کنکل شد

کفشه مونده رو دستم دوس دارم بپوشم حالا تا کی صبر کنم باز بهار و تابستان بیاد

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

اره دیگه الان فصل کتونی و بوته 😁ولی اگه مجلسی بود میتونی بپوشی 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر کن که بشه

غیر از سالن عروسی کجا می خوای بپوشی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اره دیگه الان فصل کتونی و بوته 😁ولی اگه مجلسی بود میتونی بپوشی

دارم بوت پارسال خریدم دیگ امسال نمخرم 

ولی اینو حتی ی بارم نپوشیده از سانش

بنظرت اگر مراسم عروسی تو زمستون بهمن اینا برگزار بشه میتونم برای تالار بپوشمش

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

حالا فکر کن که بشهغیر از سالن عروسی کجا می خوای بپوشی؟

مهمونی

دارم بوت پارسال خریدم دیگ امسال نمخرم ولی اینو حتی ی بارم نپوشیده از سانشبنظرت اگر مراسم عروسی تو زم ...

عروسی هر فصلی باشه میتونی بپوشی ولی برای بیرون الان دوره مگه اینکه چندبار قبل ظهر هوا گرمه استایل تابستونی بزنی😁

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
کفش عروسی چه ربطی به فصل داره؟🫤

پس از این مدلارو میتونم تو عروسی ک بهمن ماه برگزار میشه بپوشم تو تالار با کت و شلوار یا لباس مجلسی

عروسی هر فصلی باشه میتونی بپوشی ولی برای بیرون الان دوره مگه اینکه چندبار قبل ظهر هوا گرمه استایل تا ...

پس اوکیه برای عروسی