2777
2789
عنوان

فردا نوبت سونو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 46 پست
اره رشد نداشت باید۸هفته میشد ۶هفته بود قلبم نداشت🥲🥲🥲

اگه میخوای برای بعدی اقدام کنی،حداقل ۳ ماه فرصت بده ولی با کوتاژ۶ ماه صبر کن.

توی این مدت هم تقویت کن خودت و همسرت رو...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره منم ازهمون ترسیدم توخونه انجام ندادم.رفتم بیمارستان خصوصی صبح تاشب بستری بودم بیهوش کردن انجام د ...

طبیعیه چون تمام بافت رحم رو برداشتن و چیزی باقی نمونده یذره فقط ممکنه لکه بینی داشته باشی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=397516619]اگه میخوای برای بعدی اقدام کنی،حداقل ۳ ماه فرصت بده ولی با کوتاژ۶ ماه صبر کن. توی این مدت هم تقویت ...[/QUO

دکترم گفت۲.۳ماهه خوبه چون بدنت آماده ست شایدزود بشی من قبلی۱سال ونیم طول کشید پسرم ۲سال طول کشید

اره اینم نمیدونم چرا اینجوری شد مشکل چی بوده

اولی رو میگن بی علت...

و اصولا دکترا پیگیری نمیکنن.

چون شما بچه هم داریم دیگه حساسیتشون کمتر میشه.

احتمال خیلی زیاد مشکل کروموزومیه که شانسیه از هر چندتا سقط یکی علتش اینه و دست کسی نیست.

ولی من بعد ۴ تا سقط فهمیدن علتش رو و هزاران دارو روم امتحان کردن تا فهمیدن چکار کنن.

ولی نظر من اینه برو پیش پریناتولوژیست

اون متخصص جنینه بهتر میتونه کمکت کنه برای بار بعدی به مشکل نخوری

عه چرا خودت بهم پیام بده

اصلا پیام نمیره نمیدونم چشه باید برم به نی نی یار پیام بدم درستش کنه

[QUOTE=397516619]اگه میخوای برای بعدی اقدام کنی،حداقل ۳ ماه فرصت بده ولی با کوتاژ۶ ماه صبر کن. توی ا ...

الان هم با داروهای گیاهی کمرت رو ببند و با یه پارچه ببند بذار یک شب بمونه خیلی خوبه از عطاری بگیر

چیکارکردن برات؟چراسقط میشده؟

من چندتا مشکل همزمان دارم که طی سالها همه رو تشخیص دادن

یکیش مشکل nttpo تیروئیده

یکیش انعقاد خون

یکیش پولیپ و گرفتگی لوله

یکیشم مشکل ایمنی

همه رو باید باهم هندل کنم عمل کردم برای پولیپ گفتن رفع شد وتمام برای بقیه امپول انوکسا و ازمایشات هرماهه برای کنترل تیروئید و هرماه هم بالای ۱۰۰ میلیون سرم ivig که ایمنی رو کنترل میکنه.

ان شاءالله که شما هیچکدوم از این مشکلات رو نداری عزیزم بار بعدی بدون دغدغه بارداریت سپری میشه

چی بگیرم؟

به عطاری بگو بهت میدن یجور گیاه پودر شده است بگو برای تقویت رحم میخوای.

من یکی از دوستام از بندر برام اورد یه چیزی شبیه قهوه بود با اب گرم و زرده تخم مرغ فاطی کردم شبیه گل شد سفت و محکم گذاشتم روی کمرم و پلاستیک گذاشتم بعد با یه پارچه و چادر محکم بستمش تا صبح باید باشه بعد بری حموم بشوری