2777
2789
عنوان

فردا نوبت سونو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 46 پست
عزیزم فردا منتظر خبر خوشت هستیم.

ان شاءالله حتما🙂

هرچی شد میام میگم بمونه برام یادگار🙃

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترررتوکجایی آنقدر که اومدم چک کردم رسما نگرانت شدم بیاازخودت خبربدههه🥲🥲

سلام سلام خوبی😃

اعلانام ترکیده نمیاد اصن

اره رفتم🤭

خداروشکر خوب بود...

البته از وقتی برگشتم درد دارم و لکه بینی شوهرم نبود با اسنپ رفتم اونم تا تونست انداخت چاله چوله و دست انداز قشنگ نابودم کرد ۲ ساعتم اونجا نشستم از دیروز هنوز حالم خوب نشده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سلام سلام خوبی😃اعلانام ترکیده نمیاد اصناره رفتم🤭خداروشکر خوب بود...البته از وقتی برگشتم درد دارم و ...

عزززیزم خداروشکر 🥹🥹خیلی تو فکرت بودم از دیروز تاالان آنقدر اومدم چک کردم خسته شدم. خداروشکر که همه چی عالی بود الحمدلله عزیزم 😍😍😍الهییی عیبی نداره فقط استراحت کن بهتر میشی من بعد از سونو که دادم دقیقا تا دو روز درد داشتم نمیدونم بخاطر دستگاه بود یاچی.. 

خیلی مراقب خودت باش

عزززیزم خداروشکر 🥹🥹خیلی تو فکرت بودم از دیروز تاالان آنقدر اومدم چک کردم خسته شدم. خداروشکر که همه ...

عزیزمی🤩

اره فعلا دارم استراحت میکنم تا این درد کمر اروم بشه😔

یهو درد میگیره و نگرانم میکنه.

خدایا این ۷ ماه زودبگذره من خیالم راحت بشه

عزیزمی🤩اره فعلا دارم استراحت میکنم تا این درد کمر اروم بشه😔یهو درد میگیره و نگرانم میکنه.خدایا این ...

نگران نباش چیزی نیست میگذره انشالله بسلامتی نینی تو بغل میکنی گلم 😍

خداروشکر که تشکیل شده.من دیروز رفتم کورتاژ کردم بیمارستان🥲🥲

وای عزیزم ...😥

رشد نداشت؟

خداروشکر که تشکیل شده.من دیروز رفتم کورتاژ کردم بیمارستان🥲🥲

الان حالت چطوره؟

منم دوقلوهام رو کورتاژ کردم خیلی اذیت نشدم ولی سقط تو خونه خییییلی سخته خییییلی

اره رشد نداشت باید۸هفته میشد ۶هفته بود قلبم نداشت🥲🥲🥲

اره میفهمم چی میگی...

غصه نخور عزیزم این اتفاقا برای خیلیامون میفته....

خودم نمونه بارزشم...

فقط همین یدونه رورسقط کردی؟

الان حالت چطوره؟منم دوقلوهام رو کورتاژ کردم خیلی اذیت نشدم ولی سقط تو خونه خییییلی سخته خییییلی

اره منم ازهمون ترسیدم توخونه انجام ندادم.رفتم بیمارستان خصوصی صبح تاشب بستری بودم بیهوش کردن انجام دادن خداروشکر خوبم.چراخونریزی ندارم؟