2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد خود نینی سایت که متعجبم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 86 پست
چند سال پیش مثلا گذاشته بودن برای خانومهای باردار و کمک به مادران برای فرزنداشون همین.الان چی ؟واولی ...

من از گذشته تاریک نی نی سایت با خبر نیستم 😂

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

آخه چند تا تاپیک زدم واسه اس را ئیل که چه هدفی تو ایران دارن واز خود نینیار خواستم پاکش نکنه و قفلش ...

خب تاپیک سیاسی که کلا تو سایت ممنوعه ولی احتمال زیاد میدم گزارش زده باشن. چون ممنوعه اینجا دربارش ننویسین و خصوصی فقط پیام بدین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟😳

والا قبلا یه چی دیده بودن.

الان سرچ کردم پیدا نشد.

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

خب تاپیک سیاسی که کلا تو سایت ممنوعه ولی احتمال زیاد میدم گزارش زده باشن. چون ممنوعه اینجا دربارش نن ...

اصلا بعضی تاپیک ها هستن زهرا جان که بخونی مخت سوت میکشه کاملا هم مشخصه هدفدار هست تا چندددددد صفحه جلو میره حتی گزارش هم میزنیم نینی یارو تگ میکنیم انگار نه انگار ولی واسه ما که قفل هم هست تو هوا پاک میکنن

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

باتوجه به اینکه "نی‌نی‌سایت" به محلی برای عقده‌گشایی عده‌ای علیه ارزش‌ها و اعتقادات مردم تبدیل شده است، ورود نهادهای نظارتی برای پالایش محتوای آن امری لازم به نظر می‌رسد.

فلای‌تودی

سرویس جامعه مشرق - ماجرا از آنجا شروع می شود که خیلی از خانم‌ها مخصوصا در دوران بارداری برای پاسخ به سوالات و مشورت در خصوص شرایط خاص این بازه زمانی نظیر پرهیز غذایی و... چه توسط پزشک معالج خود و چه دوستان و نزدیکان به عضویت و استفاده از برخی مطالب سایت های فعال در این حوزه در فضای مجازی ترغیب می شوند.

نی‌نی سایت یک نمونه از این قبیل سایت‌هاست که توانسته به لطف تبلیغات فراوان و انواع روش‌های خاص جزو پربازدیدترین پایگاه های اینترنتی ایران قرار بگیرد؛ از همین رو بخش عمده ای از مادران آینده به اعتبار تعداد مخاطب آن و با این دیدگاه که مطالب موجود بر روی سایت از فیلترهای لازم عبور کرده، تخصصی و قابل استفاده است، به مطالب این پایگاه اینترنتی اعتماد کرده و در زندگی روزمره خود اطلاعات دریافتی از آن را مورد استفاده قرار می‌دهند.

روال کار در این سایت بگونه‌ای است که کاربران نه تنها می‌توانند از محتواها و محصولات تولید شده در آن استفاده کنند بلکه می‌توانند با طرح سوالات و دغدغه های خود در انجمن ها و اتاق های گفتگوی این پایگاه نیز همانند یک شبکه اجتماعی به تبادل نظر بپردازند.

تا اینجا مشکلی نیست و همه چیز خوب و مورد قبول است، اما ایراد اصلی از زمانی آغاز می‌شود که این پایگاه مختص "خانم‌ها" تبدیل می شود به محلی برای جولان عناصر مخرب و انسان‌های ناسالم که با استفاده از فرصت بدون نظارت پیش آمده به صورت کاملا آزاد به شبهه پراکنی و توهین به مقدسات مردم بپردازند.

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

باتوجه به اینکه "نی‌نی‌سایت" به محلی برای عقده‌گشایی عده‌ای علیه ارزش‌ها و اعتقادات مردم تبدیل شده ا ...

این تازه سال ۹۶ بوده گمونم

وقتی وارد واربری یکی میشی زده تاپیک هاعکس ها فیلم ها کلینیک و..اینا چین؟واسه همه هم خالین

برو نینی سایت من .اطلاعات کاربری.ویرایش

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

باید شک کرد.

به پخش عکس کاربرا.

به توهین علیه مقدسات.

به حذف تایپک های انقلابی.

و به اینکه عده ای میان میپرسن شغل شوهراتون‌چیه؟

اونم دقیقا در بحبوحه ی جنگ با رژیم صهیونیستی 

و....