موقع ثبت کشور آمریکا زدی و الان قابل ویرایش نیست همین.برای من ایران هستش
من همون موقع هم هر کار کردم ایران انتخاب نشد.
کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...
کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...
باتوجه به اینکه "نینیسایت" به محلی برای عقدهگشایی عدهای علیه ارزشها و اعتقادات مردم تبدیل شده ا ...
خصوصی بهم پیام بدین.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
موقع ثبت کشور آمریکا زدی و الان قابل ویرایش نیست همین.برای من ایران هستش
من اصلا قسمت کشورش رو یادم نیست که زده باشم آخه چرا باید بین ایران وآمریکا زده باشم آمریکا،حالا هم زده ویرایش یعنی میتونی ویرایشش کنی،حالا چرا آمریکا فقط