2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد خود نینی سایت که متعجبم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 86 پست

🤣🤣🤣

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
واسه من آمریکا ثبت شده بود چند بار زدم روش تا شد ایران😳

برا من اصلا نمیشه ایران

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اصلا نمیشه ایران

بعد جالبه چند روز پیش در مورد جبهه مقاومت تایپک‌زدم سریع حذفش کردن

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

ولی خزعبلات و مطالب سیاسی حاشیه دار تا دلتون بخواد داخلشه

متوجه نشدم میگم چرا همچین اسمی گذاشتن

چند سال پیش مثلا گذاشته بودن برای خانومهای باردار و کمک به مادران برای فرزنداشون همین.الان چی ؟واولیلاس

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

من هر کاری کردم نتونستم ایران رو‌انتخاب کنم ویرایش نمیشه

برای منم همینطور